Съобщението за плановете на САЩ за извършване на кибератаки срещу

...
Съобщението за плановете на САЩ за извършване на кибератаки срещу
Коментари Харесай

Русия: Това е тревожна информация

Съобщението за проектите на Съединени американски щати за осъществяване на хакерски атаки против вътрешните системи на съветските управляващи е причина за извънредно безпокойствие. Това съобщи прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, предава TACC, заяви организация " Фокус ".

„ Това е тревожна информация, тъй като много авторитетно американско издание (The New York Times) освен позволява, само че и афишира опцията за хакерски атаки “, акцентира представителят на Кремъл. Според него „ това не е нищо повече от интернационална киберпрестъпност “. „ Разбира се, фактът, че изданието признава опцията американската страна да бъде въвлечена в тази киберпрестъпност, е причина за нашата изключителна угриженост “, акцентира Песков.

Той счита за значимо да се подсети в този подтекст, че „ Руската федерация неведнъж е заявявала и към момента упорства, че съветската страна, съветската страна в никакъв случай не са имали и нямат нищо общо с каквито и да било прояви на сходна киберпрестъпност и кибертероризъм “. В неделя The New York Times, базирайки се на източници от американската администрация, заяви, че Съединени американски щати възнамеряват поредност от хакерски атаки през идващите три седмици върху вътрешните системи на съветското държавно управление в отговор на хакерска офанзива, за която упрекнаха Москва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР