Санкционираният руски милиардер Михаил Фридман, който се оплакваше, че ще

...
Санкционираният руски милиардер Михаил Фридман, който се оплакваше, че ще
Коментари Харесай

Заснеха в луксозен ресторант санкционирания руски милиардер Михаил Фридман

Санкционираният съветски милиардер Михаил Фридман, който се оплакваше, че ще му се постанова да живее в беднотия след замразяването на активите му във Англия, беше видян да се храни в първокласен италиански ресторант в Лондон.

57-годишният Фридман е посетил ресторант C London в Мейфеър, който е обичано място на звезди, като Дейвид и Виктория Бекъм и Бърни Екълстоун.

Фридман и дамата с него са били снимани от различен клиент на ресторанта.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от C London (@clondonrestaurant)

Фридман, чието положение се оценяваше на 14.1 милиарда $ (10.5 милиарда паунда) през предходната година, когато беше класиран на 11-място измежду най-богатите хора във Англия от Sunday Times, преди време се оплака, че към този момент не може да употребява банковите си карти в Лондон поради наложените против него на 15 март наказания.

Банковият и капиталов магнат, който беше глобен от Европейски Съюз на 28 февруари поради съветската инвазия в Украйна, твърдеше в изявленията, че оцелява с домашно приготвена храна в имението си в Лондон.

Фридман, който е татко на пет деца и в предишното беше описван като всекидневен емисар на Владимир Путин, купува имението за 65 млн. паунда през 2016 година, като сега то е оценено на 90 млн. паунда.

В изявление за испанското издание през предишния месец Фридман съобщи, че английските управляващи би трябвало да му провиснал избрани средства, с цел да може да употребява такси и да си купува храна, само че сумата ще е доста лимитирана поради разноските за живот в Лондон.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от C London (@clondonrestaurant)

„ Дори не мога да си платя в ресторант. Трябва да се храня у дома и на процедура съм под домакински арест”, сподели Фридман.

В друго изявление за Bloomberg от 17 март милиардерът сподели, че би трябвало да получава утвърждение от английското държавно управление, с цел да харчи пари и че молбата му ще бъде одобрявана, единствено в случай че е счетена за „ рационална “.

Според него това означавало, че ще получава по към 2 500 паунда (3 000 евро) на месец, с които да претърпява.

Въпреки всичко това, Фридман очевидно няма проблеми да се храни в ресторант C London, който преди този момент беше прочут като Cipriani, където вечеря за двама може да коства стотици английски лири.

Според уеб страницата на ресторанта това е „ едно от най-ценените и извънредни италиански заведения за хранене в Лондон “ и се намира в „ сърцето на Мейфеър, на няколко крачки от най-елегантния регион за шопинг “.

Директор на компания, който се показал пред Daily Mail единствено с дребното си име Андрю, е декларирал, че бил на друга маса, когато видял Фридман да влиза с дамата, за която се счита, че е на към 30 години.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР