Само седмица, след като се закле депутатът от Продължаваме промяната

...
Само седмица, след като се закле депутатът от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Младият депутат Велико Минков от Продължаваме промяната напуска парламента |

Само седмица, откакто се закле депутатът от " Продължаваме промяната " Велико Минков напуща Народното събрание. Избраният от Русе под номер 3 в листата ще гласоподава за кабинета " Петков ", след което ще се откаже от мястото си в Народното събрание.  

Минков разгласи, че е предал своята молба за овакантяване на Народното събрание на претендента за министър-председател Кирил Петков и чака тя да бъде връчена на ръководителя на Народното събрание след евентуално гласоподаване от парламентарната група на Политическа партия. 

„ За мен е по-важно като екип парламентарната група да бъде формирана от разнородни по експертиза и опит членове и в случай че на мое място може да бъде човек, който ще прави работата отговорно и качествено най-малко колкото мен - тогава с наслада бих отстъпил “, изясни Велико Минков. „ Не слагаме персоналното си его над това някой да бъде наложително в Народното събрание. Важното е екипът да е мощен и разнороден по опит и експертиза. Предпочитам да съм потребен извън, в сравнение с от вътрешната страна “, каза пред бТВ в коридорите на Народното събрание той. 

Великов акцентира, че никой не го е карал да вземе това решение и бе безапелационен, че то е персонално.

„ Мотивите ми са най-вече персонални, а от организационните най-важният е убеждението ми, че на този стадий ще съм по-полезен за продължаването на смяната отвън Народното събрание, в сравнение с в него “, написа в пост във „ Facebook “ той.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР