Съдържание:Вслушайте се в нейните нуждиПодстригвайте се веднъж на всеки 2

...
Съдържание:Вслушайте се в нейните нуждиПодстригвайте се веднъж на всеки 2
Коментари Харесай

Важни съвети за здрава коса

Съдържание:

Вслушайте се в нейните нуждиПодстригвайте се един път на всеки 2 месецаОвлажнявайте косата отвътреМаските за коса са наложителни  Важни препоръки за здрава коса ‹›  Дерма ролер с 540 игли за лице и тяло Препоръчано за теб:Дерма ролер с 540 игли за лице и тяло12.00 лева.Виж ››

Здравата коса не е просто постоянно посещаване на фризьорския салон или маска за коса, прилагана при всяко измиване. Предлагаме ви 10 правила, които ще ви оказват помощ да имате дълга, блестяща и издръжлива коса.

Здравата коса е дълготрайно начинание или по-скоро няколко навика, които би трябвало да бъдат част от рутинната грижа. Подготвили сме 10 лесни за използване съвета, които да ви оказват помощ да запазите косата си здрава, дълга, блестяща и доста красива.

Вслушайте се в нейните потребности

Не всички имаме една и съща коса, и когато го споделяме, нямаме поради единствено формата на косата - къдрава, вълнообразна или права. Имаме поради и дебелината на косъма, дължина, цвят, генетично завещание, размер и доста други неща. Всички тези характерности вършат неповторима композиция: вашата коса.

Ето за какво не е задоволително да се ръководите от рекомендациите на познати или рекламни акции. Проследявайте реакциите на гривата си към всевъзможни промени или нови артикули, които употребявате. 

Подстригвайте се един път на всеки 2 месеца

 Подстригването заздравява косата

Дори в случай че желаете да оставите косата да пораства, това не значи, че е здравословно да не я подстригвате въобще една година. Посещавайте стилист един път на всеки 2 месеца, кажете му, че желаете да оставите косата да пораства, и той ще отреже колкото е належащо. Освен това ще забележите, че постоянно подстригваната коса пораства по-бързо.

Овлажнявайте косата от вътрешната страна

Пийте доста вода и яжте здравословни мазнини. Хидратацията от вътрешната страна постоянно се следи върху кожата, ноктите и косата. Ако косата ви не е блестяща, чуплива или доста суха, една от аргументите може да е неналичието на хидратация вътре.

Маските за коса са наложителни

В допълнение към хидратацията от вътрешната страна е значимо и това, което се реализира посредством директното нанасяне на характерни артикули. Независимо от шампоана, който употребявате, балсамът и маската ви би трябвало да са доста овлажняващи. Те се нанасят върху върховете по дължината на косата при всяко измиване. Оставете ги да работят най-малко 2-3 минути, с цел да заздравят косата, в противоположен случай приложението им няма да има резултат.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР