Съдържание:Не се гипсирайтеНе се напивайтеПодгответе гнездотоНе бързайте да пристъпите към

...
Съдържание:Не се гипсирайтеНе се напивайтеПодгответе гнездотоНе бързайте да пристъпите към
Коментари Харесай

Съвети при първи секс с нов партньор

Съдържание:

Не се гипсирайтеНе се напивайтеПодгответе гнездотоНе бързайте да пристъпите към същинатаНе стигайте до крайностиНе бъдете като воин от порно филмНе бързайте да се разочароватеДръжте се добре след сексНе притискайте другия  първи секс с нов сътрудник

Първата замяна на интимни милувки не постоянно протича безпрепятствено, защото в множеството случаи и двамата сътрудници се тормозят и имат упования един към различен, които не постоянно се оправдават. Нормално е човек да се вълнува преди да си легне за пръв път с някого, само че това не трябва да скапва удоволствието от мига.

Всички сме слушали потресаващи истории, касаещи представянето в леглото, само че е значимо да се знае, че хората са разнообразни и това, което се коства необичайно на едни, би могло да се хареса на други.

Все отново има някои съществени неща, които е добре да се знаят, когато си лягате с някого за първи път, изключително в случай че възнамерявате да продължите взаимоотношенията си с нея или с него. Ето какво да имате поради, когато вършиме секс за пръв път с нов сътрудник.

Не се гипсирайте

Важно е да съумеете да запазите хладнокръвие и да се опитате да останете спокойни. Когато човек е обезпокоен, той е податлив да каже или да направи повече нелепости, в сравнение с в случай че се управлява. Нервният смях, пелтеченето и потреперването от време на време наподобяват очарователно, само че напрежението може да повлияе отрицателно на идния секс.

Другата прекаленост на това държание е да изпаднете в ступор. Сексът е прочувствено прекарване и е належащо и двамата сътрудници да вземат участие. Не е задоволително да се съблечете и да очаквате другия човек да направи всичко.

Опитайте да насочите вниманието си към това, което прави и споделя колегата ви, вместо да се фокусирате върху личното си показване. Приглушената светлина оказва помощ на някои хора да се провиснал и да се държат по-освободено.

Не се напивайте

Много хора са склонни да си пийнат преди да споделят любовното си ложе с някого за първи път. Да, алкохолът смъква множеството задръжки и дава самочувствие и храброст, само че притъпява чувствата и лимитира половите благоприятни условия и на двата пола.

Също по този начин не е прелестно да разменяш целувки с някого, който мирише на бъчва и се олюлява. Разбира се, има нещо очарователно в пиянския секс, само че по-добре не се напивайте до козирката преди да си легнете с някого за пръв път.

Подгответе гнездото

Ако сте възнамерявали да прекарате първа нощ дружно с обекта на желанията си е добре да подготвите ситуацията. Не е належащо да купувате 100 рози и десетки чаени свещи. Достатъчно е да промените чаршафите, да съберете мръсните чорапи от пода и да приберете чиниите със засъхнали останки от храна в миялната.

Прекрасно е да живеете самичък и да се разполагате в бърлогата си, както ви е комфортно, само че мръсотията може да направи доста неприятно усещане на колегата. Ако сте си чистници по природа, просто се постарайте да придадете на мястото уют. И последна стъпка, само че не и по значимост – заредете се с презервативи.

Не бързайте да пристъпите към същината

 секс с нов сътрудник

Много е значимо да съумеете да предразположите колегата, по тази причина не бързайте с пристъпването към същинския секс. Отделете време за диалог, флирт и нежни докосвания, с цел да може да се опознаете по-добре в тази нова светлина и да се отпуснете.

Не стигайте до крайности

Може да сте доста изобретателни и екстравагантни, само че първият път с някого не е най-подходящия случай да дадете цялостна воля на въображението си. Прекалените неща могат да изплашат колегата и да го отхвърлен. Препоръчително е да се опознаете добре, преди за извадите камшика и белезниците.

Не бъдете като воин от порно филм

Често срещано събитие в сюжетите на порно филмите са мъжете, които работят пламенно и мощно все едно са на маратон и дамите, които крещят, пискат, охкат и се чуват чак до небесата. Важно е, когато го вършиме за първи път да се държите обикновено и да бъдете себе си. Не следвайте модели за подражателство и не забравяйте, че сексът не е спорт, а чувствено преживяване.

Не бързайте да се разочаровате

Много е евентуално упованията ви след първия път да не са оправдани, само че не бързайте да се разочаровате. В разследване на терзанието може сътрудникът ви да не е посочил най-хубавото от себе си. Дайте му късмет. Колкото повече време прекарвате дружно в леглото, толкоз по-отпуснати и уверени ще се чувствате. Възможно е първият секс с някого да няма нищо общо с това, което вероятно ви следва в бъдеще.

Дръжте се добре след секс

Не бързайте да станете от леглото, да обърнете тил на колегата си или да заспите, когато го вършиме с някого за първи път. Отделете време за милувки, нежни думи и обятия, вместо да хуквате незабавно на някъде. Дори и представянето на другия в леглото да не е било чудесно, не го критикувайте. Отпуснете се и се насладете на близостта.

Не притискайте другия

След като задачата е завършила сполучливо и е време да се разделите, не притискайте другия с въпроси от сорта на „ Кога иска ми се обадиш? “, „ Какво мислиш да правиш през днешния ден? “ и „ Кога ще се забележим отново? “.

Дайте си малко време за осъзнаване на случилото се и не бързайте да се държите със половия си сътрудник все едно имате сериозна връзка. Оставете нещата да се развият по натурален метод, без ненужно да пришпорвате индивида.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР