МИГРАНТИТЕ искат да отидат в Руанда и вече доброволно опаковат

...
МИГРАНТИТЕ искат да отидат в Руанда и вече доброволно опаковат
Коментари Харесай

„Мигрантите са доброволци да отидат в Руанда“, казва Кеми Баденок като първия неуспешен кандидат за убежище, изпратен в страната

МИГРАНТИТЕ желаят да отидат в Руанда и към този момент непринудено опаковат куфарите си, настоя през днешния ден Кеми Баденок.

Бизнес секретарят сподели, че идването на първия несполучлив претендент за леговище в Обединеното кралство в Кигали тази седмица би трябвало да бъде „ разгласено “ от обществеността.

„ Наистина мисля, че би трябвало да разтръбим за това, тъй като един от огромните причини за тази скица бяха, че Руанда не е безвредна страна и в действителност хората непринудено отиват там. Африканска нация.

Неназованият мигрант беше изведен със аероплан от Обединеното кралство в понеделник вечерта и през вчерашния ден разопакова куфарите си за нов живот в безоблачен Кигали.

След опита си да остане във Англия беше отритнат в края на 2023 година, мъжът - който е от африкански генезис - непринудено одобри прекосяването към нов живот в централноафриканската нация.

Той беше изпратен с търговски полет и съобщи към £3000 от английския поданик, с цел да помогне за преместването според изискванията на договорката с Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР