Съдържание:Изградете нови уменияРазвийте своите лидерски качестваПроучете компаниите финансовоОставете се да

...
Съдържание:Изградете нови уменияРазвийте своите лидерски качестваПроучете компаниите финансовоОставете се да
Коментари Харесай

Как да намерим добра работа за много пари?

Съдържание:

Изградете нови уменияРазвийте своите лидерски качестваПроучете фирмите финансовоОставете се да бъдете видяни  Как да намерим добра работа за доста пари? ‹›  Безшумна пила за нокти за домашни любимци Препоръчано за теб:Безшумна пила за нокти за домашни любимци43.00 лева.Виж ››

Искате да ви усилят заплатата? Разбира се, кой не желае. И в това няма нищо неприятно. Но дано бъдем почтени, бонусите не са нещо, което ежемесечно получавате. И по този начин - по какъв начин можете да печелите повече пари по-бързо?

Ами като развиете нужните за задачата умения и се концентрирайте върху високоплатени работни места. Да, това звучи явно, и също по този начин мъчно, само че не е невероятно.

На първо място - утвърдете се като специалист във вашата област. За да станете по-привлекателни за бъдещите работодатели, би трябвало не просто да си вършите работата, само че и да се стремите да бъдете експерт във вашата област.

Вижте няколко метода, по които можете да извършите това по пътя към положителната работа за доста пари:

1. Търсете благоприятни условия да говорите на конференции във вашата област;

2. Намерете подкасти, yоutube-канали или блогове, които ще ви приветстват като гост;

3. Създайте наличие за това, от което разбирате. Пишете публикации в блог, публикувайте електронна книга;

4. Споделяйте постоянно наличие в обществените мрежи;

5. Заснемете просветителни видеа и наревете собствен канал в YouTube;

6. Започнете работа на ненапълно работно време като консултант;

7. Предприемането на тези стъпки (или композиция от тях) ще ви помогне също да се запознаете с хора от човешки запаси или основни фигури в компании.

Изградете нови умения

 Добра работа за доста пари?

Един от най-хубавите способи да подсилите автобиографията си е да покажете, че сте приказва да придобивате нови умения, с цел да напредвате. Разбира се, не всеки път можете да отидете при шефа си непосредствено и да заявите Искам да науча повече за маркетинговия отдел на компанията. Изисква се стратегически метод. По-добрата тактичност е да поискате позволение от шефа си да работите по съответен план или задача - и да обясните по какъв начин това ще бъде от изгода. Например: Пешо от IT отдела е склонен да следя работата ми за един ден. Мога ли да го направя, а по-късно да споделя с нашия екип какво научих?

Развийте своите лидерски качества

Без значение какъв брой се трансформира пазарът на труда, едно умеене, което постоянно се търси, е водачеството. Имате преимущество, в случай че към този момент сте на управническа позиция, само че в случай че към момента не сте началник, съществуват и други способи да развиете лидерски умения. Можете да предложите да наставлявате чиновник от начално равнище, да водите обучителен семинар или да разработите стратегия за доброволци за възстановяване на имиджа на компанията.

Проучете фирмите финансово

Преди да започнете да кандидатствате за работа, създайте лист с евентуални работодатели, които наемат, за които бихте желали да работите, и направете разбор на финансовото здраве и непоклатимост на всяка компания. Колкото по-добре са финансово, толкоз по-вероятно е да заплащат добре на чиновниците си. Можете да проучите това по няколко метода. Ако е обществена компания, погледнете нейните последните тримесечни доклади за облагите, с цел да видите маржовете на облагата и чистите продажби (това са положителни индикатори за финансов напредък.) Ако става дума за частен бизнес, може да се наложи да поразровите малко повече, като разгледате отзивите, с цел да видите дали компанията е известна с положително възнаграждение и кариерно развиване.

Оставете се да бъдете видяни

Когато сте подготвени да промените работното място, с цел да търсите по-високо възнаграждение, бъдете допустимо най-видими за евентуални работодатели. А колкото повече мениджъри и хора от човешки запаси можете да разговаряте и да визиите себе си, толкоз по-големи са възможностите ви да намерите това, което ви устройва.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР