С всеки изминал ден ситуацията около Huawei става все по-заплетена.

...
С всеки изминал ден ситуацията около Huawei става все по-заплетена.
Коментари Харесай

Huawei: Имаме пълното правно основание и аргументи да отричаме всички обвинения

С всеки минал ден обстановката към Huawei става все по-заплетена. На фона на сполучливите продажби, излизането на второ място в класацията на смарт телефон производителите и огромните проекти, в Съединени американски щати компанията е упрекната в кражба на интелектуална благосъстоятелност от американския мобилен оператор T-Mobile, както и в нарушение на глобите против Иран.Във връзка с тези събития в Kaldata получихме Официално мнение към медиите по отношение на повдигнатите против представител на Huawei обвинявания от страна на американските управляващи:
Компанията Huawei e директно наранена от повдигнатите под тази форма обвинявания. В следствия на ареста на финансовия шеф на компанията Мън Ванджоу, Huawei неотложно потърси опция да разиска обстановката с прокуратурата в източния район на Ню Йорк. За страдание, институцията отхвърли молбата на Huawei без пояснение за съответните аргументи.  

Поводът Huawei да бъде дейната страна в инициирането на този разговор е фактът, че заложените в обвиняванията изказвания и хипотези са обект на към този момент позволен сред страните цивилен развой, в границите на който законно правосъдно жури в Сиатъл отреди, че не намира каквито и да е вреди или други умишлени и злонамерени дейности от страна на представители на Huawei във връзка с нарушение на комерсиална загадка.

В разследване на това, Huawei има цялостното правно съображение и причини да отхвърля, че компанията, нейни дъщерни сдружения или филиали са директно или индиректно забъркани в осъществяването на изложените от Министерството на правораздаването в Съединени американски щати обвинявания. Освен това, Huawei не разполага с информация за осъществени нарушавания от страна и на госпожа Менг и има всички учредения да има вяра, че американското правораздаване ще доближи до същите заключения.

Само може да се надяваме, че напълно скоро още веднъж ще разясняваме единствено софтуерните достижения на фирмите, а политическите разногласия, обвиняванията в шпионаж, кражба на интелектуална благосъстоятелност и така нататък ще останат в предишното.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР