С позиция за трагедията с 16-годишното момче, което издъхна в

...
С позиция за трагедията с 16-годишното момче, което издъхна в
Коментари Харесай

И ЧЕЗ с позиция за убитото от ток дете

С позиция за нещастието с 16-годишното момче, което издъхна в ръцете на татко си, откакто стъпи на шахта с оголени кабели, излече и ЧЕЗ.

" ЧЕЗ Разпределение " не е притежател на шахтата, при която е зародил случаят със гибелта на 16-годишно момче на бул. " Акад. Иван Евстатиев Гешов " в неделя след 12 ч. “, оповестиха от сдружението. То е направело инспекция по случая.

Дружеството няма свои кабели във въпросната шахта. Мрежата ниско напрежение на компанията минава от другата страна на булеварда, се обяснява в изказването.

„ През 2011 година в " ЧЕЗ Разпределение " е постъпило искане за присъединение на обект " павилион ", който е причислен със статут „ преместваем обект “, в сходство с настоящата нормативна уредба. Точката на присъединение е най-близкото допустимо място от мрежата на сдружението, където се инсталира и електромерът.

Съгласно Закона за енергетиката оборудванията след електромера се построяват от клиента и са негова благосъстоятелност. Ангажимент на клиента е и поддръжката на съответните уреди. Собственикът на обекта е заявил, че електрическите съоръжения след точката на премерване подхождат на условията за сигурност и техническите правила ", гласи още позицията на " ЧЕЗ Разпределение ". Дружеството подсигурява цялостно подпомагане на проверяващите органи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР