В параклиса на болницата в град Апенраде (Дания) се случи

...
В параклиса на болницата в град Апенраде (Дания) се случи
Коментари Харесай

Дъщеря погледна в ковчега с покойния си баща и онемя

В параклиса на болничното заведение в град Апенраде (Дания) се случи нещо извънредно и ужасно: щерка искаше да се сбогува с умрелия си татко за финален път, но видя тялото на чужд в ковчега. 

Церемонията по сбогуването с умрелия Ханс Гранд трябвало да се състои във вторник, 7 май. Когато всичко било готово, щерка му Хайди се доближила до отворения ковчег с тялото на умрелия и изкрещяла от смут, написа изданието Bild.

" Хайди беше първата, която отиде да се сбогува, само че беше шокирана. Не беше татко й, който лежеше там. Тя сподели това на гробаря ", сподели Свен-Ерик Грант, братът на Ханс, пред районния ефирен канал TV Syd.

Както се оказа, злополучната неточност станала в моргата на болничното заведение. Медицински служащи, които инцидентно са разменили двете тела, потвърдиха случая: „ Имаше човешка неточност по време на прехвърлянето на тялото, болничното заведение съжалява за това неразбирателство. “

Отбелязва се, че Ханс Гранд към този момент е имал заравяне предния ден в църквата в Егернзунд. За благополучие погребалният дом съумя да вземе ковчега във вторник и да го изпрати на същинското семейство за заравяне.

„ Това просто не трябваше да се случи - всеки би трябвало да се възвърне от претърпяното, несъмнено, че фамилията е доста смутено “, добави енорийският свещеник Кирстен Шмид.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР