С настъпването на благоприятни метеорологични условия изпълняваме текущи ремонти по

...
С настъпването на благоприятни метеорологични условия изпълняваме текущи ремонти по
Коментари Харесай

30 екипа ремонтират столичните улици

С настъпването на удобни метеорологични условия изпълняваме настоящи поправки по съществени улици и булеварди като предпочитано работим по тези с максимален трафик и последователно навлизаме във вътрешноквартални. Днес 30 екипа на строителни компании работят във всички 24 региона по осъществяване на настоящ ремонт. Това сподели заместник-кметът на София по направление "Транспорт и транспортни връзки " Евгени Крусев при инспекция на бул. "Цветан Лазаров " дружно с районния кмет Ивайло Цеков.

"Целта е оптимално бързо да напреднем при подобаващото време и да се обезпечи сигурност на придвижването. В момента се извършва ремонт на неравности по бул. "Цветан Лазаров " в сектора от ул. "Димитър Пешев " до бул. "Христофор Колумб ". Работи се по класическа технология с топъл асфалт ", сподели Крусев.

Общо 38.8 млн. лв. е бюджетът за настоящ ремонт тази година. За първи път бюджетът за дребни и огромни улици за ремонт е подравнен.

Днес настоящи поправки се правят и на ул. "Цар Асенов път ", ул. "Нишава ", ул. "406 ", ул. "Славянска ", ул. "Шарл Шампо ", ул. "Поп Евстати Витошки ", бул. "Симеоновско шосе " и други Заедно с районните кметове се следи за осъществяването на работата. През идните почивни дни при подобаващи метеорологични условия ще продължи осъществяването на настоящи поправки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР