На хиляди хора в район на Девън вече е казано,

...
На хиляди хора в район на Девън вече е казано,
Коментари Харесай

Епидемия от Cryptosporidium: South West Water твърди, че хиляди вече могат да пият от чешмата

На хиляди хора в регион на Девън към този момент е казано, че могат безвредно да пият вода от чешмата след епидемията от криптоспоридиум.

South West Water сподели, че към 14 500 семейства в региона на водоснабдяване на Алстън към този момент могат да употребяват безвредно своята чешмяна вода, макар че към 2 500 парцела в Хилхед, горните елементи на Бриксам и Кингсуар би трябвало да продължат да преваряват запасите си, преди да ги пият.

Решението е взето след съвещания с Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство и отдела за запазване на околната среда на локалните управляващи. Вчера UKHSA заяви, че случаите на криптоспоридиум са се удвоили до 46.

Главният потребителски шеф на SWW Лаура Флауърдю сподели: „ След строги проби тази седмица към този момент е безвредно да се анулира известието за изваряване на вода във водоснабдителната зона на Алстън. Това решение беше подкрепено от държавните специалисти по публично здраве и отдела за запазване на околната среда на локалните управляващи.

„ Тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР