Майка, диагностицирана с рак на ендометриума в четвърти стадий, разкри

...
Майка, диагностицирана с рак на ендометриума в четвърти стадий, разкри
Коментари Харесай

Майка е диагностицирана с рак на ендометриума в четвърти стадий, въпреки цитонамазката, която показва всичко ясно

Майка, диагностицирана с рак на ендометриума в четвърти етап, разкри признаците, пропуснати от нейния тест за цитонамазка, които дамите би трябвало да „ прегледат “.

Мишел Хенкок, на 32 години, в никакъв случай не е чувала за рак на ендометриума - който нормално стартира в лигавицата на матката и е най-често срещан при дами след менопауза. Тя получи щедро кървене сред менструациите в продължение на няколко седмици, само че към момента можеше да живее обикновено, в това число да отиде на отмора.

Майката на едно дете Мишел направи ясна цитонамазка, тъй че последното нещо, което тя очакваше беше диагноза рак. След шест кръга палиативна химиотерапия, хормонално лекуване и интервенция на стомаха й, Мишел беше изцяло изчистена макар възможностите. Въпреки това, тя споделя, че страда от „ безпокойствие “, когато настъпват прегледите й.

Сега тя споделя, че ще бъде следена през идващите пет години и предизвиква други млади дами да научат предупредителните знаци. Цитонамазките не се употребяват за ск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР