Ако страдате от изтъняване на косата или косопад, ще знаете

...
Ако страдате от изтъняване на косата или косопад, ще знаете
Коментари Харесай

Този нов серум за растеж на косата дава „удвоено количество коса“ за 5 седмици, казват купувачите

Ако страдате от изтъняване на косата или косопад, ще знаете какъв брой удар може да бъде това за вашето самочувствие. Въпреки това, един образован нов артикул за коса твърди, че предлага решение – и отзивите на купувачите към този момент са блестящи.

UKLASH – най-известен със своя бестселър серум за мигли, £38, който продава един на всеки 10 секунди в международен мащаб – има преди малко започва версия (нещо като) за косата на главата ви. Две години в развой на основаване, UKLASH Hair Growth Serum, £29, е клинично потвърдено, че усъвършенства растежа и плътността на косата, като 95% от клиентите оповестяват за понижаване на косопада след три месеца.

UKLASH Hair Growth Серумът е дефиниран от биолози и съдържа коктейл от ефикасни съставки, в това число дестилат от грахови кълнове), фитинова киселина и куркума за стимулиране на растежа на косата.

За да употребявате, нанасяйте 3-5 капки всеки ден върху влажна или суха, чист скалп. Масажирайте, след което оставете да изсъхне, преди да оформите ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР