С настъпването на астрономическата пролет идва и желанието на човека

...
С настъпването на астрономическата пролет идва и желанието на човека
Коментари Харесай

Пролетни билки за магии

С настъпването на астрономическата пролет идва и желанието на индивида да промени нещо в себе си и живота си към по-добро. За да отговори на това предпочитание, природата ни изпраща билките.

Повечето хора знаят, че билките имат лечебна мощ, само че малко на брой са отдадени в тайната на магията на растенията. Нашата страна е богата на мощни вълшебен билки. Знанията за работа с тях е традиция, излъчена на поколенията и оживяла през вековете.

Една магическа билка не работи като магия единствено като се откъсне. Нужно е да се познава добре, да се усеща и да се извършват разнообразни ритуали, да се споделят заклинания, с цел да се разсънят магическите сили, които природата е вдъхнала в нея.

Умелото конфигуриране на заклинателя в резонанса на билката е същинско изкуство, което се учи, само че е подвластно на тези, които са допрени от божествена искра, даваща им дарба да работят с вълшебен билки. Кои са най-силните пролетни билки?

Перуника

 Билка Ирис

Сред пролетните вълшебен билки перуниката се отличава с това, че е рядко срещана в природата. Дори да се откри, тя би трябвало да бъде отгледана от този, който ще работи с нейната магическа мощ. Розовият корен на цветето се носи за благополучие, за реализиране на триумфи и победи. Може да извършва желанията на индивида, който го носи, каквито и да са те. Перуниката има силата да взема решение и най-тежките проблеми, грижейки се за добруването на своя притежател. Хора на високи позиции са привлечени от нея.

Коприва

 Билка Коприва

Напролет постоянно бързаме да се хванем за зелено с копривена чорба или салата. Това растение обаче има и мощно магическо деяние. То се употребява за преследване на злите духове, при развалянето на вълшебства и заклинания. Когато човек води война на психическо равнище с някого, е добре да употребява силата на копривата. Цялата билка, както и нейните семена, влизат в деяние в магическите ритуали.

Бъз

 Билка Бъз Снимка: Илиана Първанова

Бъзът е освен лечебна билка, само че и бранител, предпазващ от вълшебства. Ползва се за прогонване на зли духове и психоатаки. Нужно е постоянно да се изиска позволение от растението, преди да се откъснат листа, кора или цветове от него, както и да му се заяви повода, заради която се постанова да се откъсне част от него.

Върбинка

 Билка Върбинка

Тази малко позната скромна билка е с неподозирано мощни вълшебен свойства. Използва се в ритуали за увеличаване на психическата мощност. Тя има силата да защищава от психическите враждебни офанзива, а също по този начин усилва положителната магия.

Люляк

 Билка Люляк

Това уханно пролетно цвете е и мощна магическа билка. То основава вътрешния мир и подсигурява равновесието и спокойствието. Люлякът дружно с цвета на крушата, свити в букет, се предлагат за попречване на неприятни срещи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР