Коалицията на канцлера Олаф Шолц реагира с възмущение на изказването

...
Коалицията на канцлера Олаф Шолц реагира с възмущение на изказването
Коментари Харесай

Германската коалиция атакува реч в стил „бирена палатка“ на шефа на Deutsche Börse

Коалицията на канцлера Олаф Шолц реагира с отвращение на изявлението на шефа на фондовата борса на Германия, който опустоши политиките на държавното управление и сподели, че най-голямата стопанска система в Европейски Съюз рискува да се трансформира в " разрастваща се страна ".

Речта на основния изпълнителен шеф на Deutsche Börse Теодор Ваймер, която стана вирусна в обществените медии, отразява възходящото отчаяние измежду бизнес водачите от държавното управление на Шолц, разнопосочна коалиция от социалдемократи, зелени и либерали, до момента в който се бори да стимулиране на стопанската система.

Те го упрекват, че не прави задоволително, с цел да се оправи с неволите на Германия, в това число възходящ дефицит на умения, несъразмерна администрация, високи цени на силата и тежко данъчно задължение. Германия беше най-зле представящата се огромна стопанска система предходната година и държавното управление предвижда, че брутният вътрешен артикул ще нарасне единствено с 0,3 % през 2024 година

Но политиците от ръководещите партии бяха шокирани от популисткия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР