Руското посолство в САЩ заяви, че обвиненията на американското разузнаване

...
Руското посолство в САЩ заяви, че обвиненията на американското разузнаване
Коментари Харесай

Руското посолство в САЩ отговори на обвиненията

Руското посолство в Съединени американски щати съобщи, че обвиняванията на американското разузнаване против Русия за " интервенция " в президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година не способстват за нормализирането на връзките сред страните. Това се показва в публикация във фейсбук на дипломатическата задача, написа Газета.ру.

Посолството оприличи отчета от разузнаването на „ следващия набор от безпочвени обвинявания “. Дипломатическата задача добави, че Вашингтон следва курса на " мегафонната дипломация ", която има за цел да поддържа отрицателния декор към Русия.

Текстът също по този начин отбелязва, че с сходни изказвания Съединени американски щати се пробват да трансферират отговорността за дестабилизация в страната.

„ Това отношение на администрацията е малко евентуално да дава отговор на оферти от нас еднакъв и взаимно уважаващ се експертен разговор за намиране на решения на най-належащите въпроси “, се споделя в обявата на посолството.

По-рано CNN заяви, базирайки се на свои източници, че Съединени американски щати може да наложат санкции срещу Русия през идната седмица. Ден по-рано Белият дом заяви, че към момента не е взел решение по отношение на глобите против Русия за " интервенция " в изборите. Преди това беше обявено, че Съединени американски щати имат намерение да наложат наказания след отчет на разузнаването за интервенция в изборите. Докладът показва, че Русия твърди, че се е пробвала да дискредитира кандидатурата на Джо Байдън по време на президентските избори.

Руските управляващи неведнъж отричаха присъединяване в интервенция в американските избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР