Руското министерство на отбраната съобщи за поредна нощна атака с

...
Руското министерство на отбраната съобщи за поредна нощна атака с
Коментари Харесай

Русия съобщи за 12 украински дрона над различни региони

Руското министерство на защитата заяви за поредна нощна офанзива с безпилотни летателни апарати (БПЛА) в четири области на страната.Тази информация е публикувана от съветската работа на Би Би Си.

" Дежурните системи за противовъздушна защита унищожиха един БПЛА над територията на Брянска област, различен БПЛА беше погубен над територията на Белгородска област, четири БПЛА бяха унищожени над територията на Краснодарския край и шест БПЛА бяха унищожени и прехванати над територията на Орловска област ", ​​се споделя в изказване на министерството.

Губернаторът на Орловска област, Андрей Кличков, заяви през нощта за офанзива с дронове и един умрял в град Ливни - водач на противопожарен автомобил, дошъл на повикване, откакто дрон се разруши в бензиностанция. Според губернатора, " до момента в който са работили на територията на бензиностанцията, различен дрон е блъснал обекта

Губернаторът на Брянска област, Александър Богомаз, заяви сутринта, че са свалени два безпилотни летателни апарата - един повече от доклада на Министерството на защитата.

В телеграм каналите на губернаторите на Белгородска област и Краснодарски край няма известия за нощни офанзиви с дронове. Губернаторът на Белгород, Вячеслав Гладков, написа за обстрел на граничния Шебекински градски регион.

Украинската страна не разяснява тези изказвания и Би Би Си не може да ги удостовери без значение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР