Руският президент Владимир Путин обвини днес САЩ, че използват долара

...
Руският президент Владимир Путин обвини днес САЩ, че използват долара
Коментари Харесай

Путин: САЩ използват долара за икономическа и политическа война!

Руският президент Владимир Путин упрекна през днешния ден Съединени американски щати, че употребяват $ като инструмент за икономическа и политическа война, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Русия може да обмисли да прави преводите с нефт и газ в други национални валути и в евро, сподели той пред участниците в интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург.

Путин означи, че за щатския $ би било тежък удар, в случай че съветските петролни компании престанат да го употребяват, въпреки че, по думите му, Москва не желае да се стигне до това.

Американските наказания против Русия са плод на вътрешнополитическите битки в Съединените щати, увери той. Путин президент упрекна Съединени американски щати, че желаят да спрат развиването на Русия.

В същото време съветският президент съобщи, че желае да откри метод на срещата си със своя американски сътрудник Джо Байдън на 16 юни в Женева за възстановяване на двустранните връзки, съобщи Франс прес.

Европа не бърза да утвърди съветската ваксина против COVID-19 Спутник V поради " борба за пари ", увери Путин. Според него Европейски Съюз слага комерсиалните си ползи пред благополучието на своите жители.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР