Комисията за надзор на Камарата обяви в понеделник, че ще

...
Комисията за надзор на Камарата обяви в понеделник, че ще
Коментари Харесай

GOPers на Камарата на представителите продължават с обвиненията за неуважение към Конгреса срещу AG Garland заради записите на Байдън

Комисията за контрол на Камарата разгласи в понеделник, че ще продължи с обвиняванията за пренебрежение към Конгреса против основния прокурор Мерик Гарланд поради отхвърли му да се съобрази с призовка за аудиозаписи от изявлението на президента Байдън с някогашния специфичен прокурор Робърт Хър.

Hur проверява по какъв начин 81-годишният президент борави с класифицирани документи и разгласява стенограми от взаимоотношението на двамата разкрива, че президентът е объркал основни дати по време на срещите.

Контролираният от републиканците панел ще организира чуване на 16 май, в което членовете могат да обсъдят и обмислят прибавяне на промени към резолюцията за пренебрежение, преди да предлагат мярката на цялостния състав на Камарата на представителите за гласоподаване.

„ Комисиите по надзора и правосъдната комисия на Камарата на представителите издадоха законни призовки до основния прокурор Гарланд за аудиозаписите на изявлението на президента Байдън със специфичния прокурор Хър, само че той продължава да се съпротив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР