Руският президент Владимир Путин нарече практически агресия натиска от страна

...
Руският президент Владимир Путин нарече практически агресия натиска от страна
Коментари Харесай

Путин нарече практически агресия натиска от някои недружелюбни държави

Руският президент Владимир Путин назова " на практика експанзия " натиска от страна на вражески страни.

„ Предимствата на интеграционния курс са изключително явни в този момент, в сегашната сложна интернационална обстановка, в условия на практическа експанзия от страна на някои недружелюбни към нас страни “, сподели президентът на съветската страна на съвещание на Висшия евразийски стопански съвет, предава

„ Всички сме уверени, че по-тясната интеграция ще разреши на нашите страни да станат стопански по-силни и доста да понижат зависимостта си от външни, в това число политически, условия “, акцентира Путин.

Руският държавен глава приказва за ограниченията, подхванати от държавното управление в сегашните условия. По думите му „ Правителството взема навременни решения за постоянното, решително действие на пазарите и финансовия бранш, отделя се огромно внимание на поддръжката на основни промишлености и опорни предприятия, процедурата за правене на бизнес е доста опростена, а административната тежест е доста понижена, с цел да се усили оптимално свободата на предприемачеството. "

„ Работим и за увеличение на наличността на финансиране за попълване на оборотни средства и поддържане на банкова ликвидност. За тази цел разширяваме практиката на сетълменти в национални валути в търговията с тези страни, които са потвърдили на процедура, че са надеждни сътрудници на Русия “, сподели Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР