Левски ще отпразнува 110 години от създаването си днес, на

...
Левски ще отпразнува 110 години от създаването си днес, на
Коментари Харесай

110 ГОДИНИ ЛЕВСКИ: Отборът ще отбележи годишнината си със специална програма


Левски ще отпразнува 110 години от основаването си през днешния ден, на 24 май. На тази дата, на която страната ни празнува празника на Светите братя Кирил и Методий, през 1914 година на площадката на „ Могилката “ се събират 20-30 възпитаници, най-вече от 22-ра мъжка гимназия, които организират учредително заседание за формиране на формален състезателен клуб.

Именно на „ Могилката “ от 11:30 часа управлението, представителният тим, ветерани, чиновници на „ сините “ и последователи ще поднесат венци и цветя в градинката на 22-ра гимназия в столицата. Официалната част включва и гала по освещаване и приемане на публично клубно знаме, което Сдружение „ Сини сърца “ ще подари на Левски.

От 12:00 часа стартира празничният обяд в ресторант Сан Ремо, в комплекс Palms Royale Sofia. На него ще бъде връчен плакет за „ Заслуги и всеотдайна поддръжка към Левски “ на семейство Карадочеви, който ще бъде получен от Богдана Карадочева.

Следобед и вечерта ще има концерт пред бранш А на стадион „ Георги Аспарухов “. Клубът е подготвил 5-часово шоу с Дичо, Били Хлапето, Михаела Филева и Графа. Феновете ще могат да видят на сцената още един път филмовия откъс на първия игрален филм за живота на легендата на „ сините “ Георги Аспарухов-Гунди в компанията на основните герои – Павел Иванов и Александра Свиленова.

Левски към този момент показа формалния екип, с който ще играе през идващия сезон в Първа лига. Той е въодушевен от историята на „ сините “, а на следващия ден в 10:00 часа ще бъде в продажба и в формалния магазин на клуба.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР