Сметките за енергия се очаква да паднат отново за милиони

...
Сметките за енергия се очаква да паднат отново за милиони
Коментари Харесай

Таванът на цената на енергията на Ofgem пада до £1568 - спестява на милиони домакинства £122 на година

Сметките за сила се чака да паднат още веднъж за милиони семейства това лято, откакто Ofgem разгласи новата си горна граница на цените.

Таванът на цената на силата ще падне с към 7% от юли. Типичното домакинство с двойно гориво, което заплаща посредством пряк дебит, ще види, че годишната им сметка за газ и електричество ще падне от £1690 на £1568 - икономисване от £122. Средното домакинство, което заплаща с предплащане за двойно гориво, ще заплати £1522 в течение на една година, до момента в който някой, който заплаща при приемане на сметката, ще заплати £1668.

Но все пак, което подсказва името му, няма в действителност обща граница на това, което можете да платите за сила. Сметките за сила също към момента са доста по-високи от това, което бяха преди пандемията от ковид и съветската инвазия в Украйна. Новата горна граница на цените ще влезе в действие от 1 юли и ще продължи до 30 септември, когато ще бъде преразгледана още веднъж. Обхваща към 28 милиона семейства в Англия, Уелс и Шотла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР