Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната (ГУР МО) на

...
Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната (ГУР МО) на
Коментари Харесай

Москва: Украинското военно разузнаване е пряко свързано с атаката в Крокус. Киев премина към тактика на тотален терор

Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата (ГУР МО) на Украйна има директно отношение към терористичната офанзива в " Крокус сити хол ". Това съобщи шефът на Федералната работа за сигурност (ФСС) на Русия Александър Бортников на съвещание на Съвета на ръководителите на службите за сигурност и специфичните служби на страните от Оперативно-наблюдателно дело, което се откри в киргизстанската столица Бишкек, съобщи ТАСС.

„ Разследването продължава, само че към този момент можем да кажем с убеденост, че украинското военно разузнаване е директно обвързвано с тази офанзива “, сподели ръководителят на ФСС. „ Искам да уверя, че всички условия на закононарушението ще бъдат открити и всички забъркани няма да избегнат наказването “, акцентира той. 

Вечерта на 22 март беше осъществен терористичен акт в концертна зала в московското предградие Красногорск. По последни данни броят на жертвите е 144, а 551 души са ранени, напомня ТАСС. Задържани и задържани са над 20 души, в това число директните причинители и съучастници, заяви още Бортников.

Украйна мина към тактичност на цялостен гнет, без действителни качества на бойното поле, заяви шефът на ФСС Александър Бортников на заседаниета на Съвета на ръководителите на службите за сигурност и специфичните служби на страните от Оперативно-наблюдателно дело. „ Съединените щати, Англия и техните съдружници в НАТО, в опит да запазят световно владичество, употребяват целия боеприпас от хибридна война против суверенни страни, които не са съгласни с тяхната политика, в това число поддръжка за намерено терористични режими “, акцентира Бортников. - Така управляващите в Украйна, без действителни благоприятни условия да реализират задачите си на бойното поле, минаха към цялостен гнет. Провеждат се систематични обстрели на цивилни и гражданска инфраструктура в съветските райони. В граничните ни региони се правят диверсионни офанзиви “.

Освен това, означи той, „ украинските разследващи служби организират дейна работа по рекрутиране на младежи и подрастващи в терористични действия посредством разпространение на проукраински националистически формирования в обществените мрежи “. 

„ Искам особено да подчертая, че точно под директния напън на западните настойници Украйна поредно осуетява всевъзможни градивни интернационалните начинания за спокойно разрешаване на спора “, сподели той. Вместо това, съгласно ръководителя на ФСС, „ се тиражират неработещи, изкуствени така наречен мирни формули “.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР