Руската ученичка Наташа Бекетова от градчето Анапа говори на 120

...
Руската ученичка Наташа Бекетова от градчето Анапа говори на 120
Коментари Харесай

След загуба на съзнание ученичка проговори 120 езика

Руската ученичка Наташа Бекетова от градчето Анапа приказва на 120 езика, без освен това да е учила нито един. Сред езиците, които сега владее, са суахили, фарси и антични диалекти. Наташа получавала постоянно двойки по немски език в учебно заведение.

Не била добра ученичка по принцип. Когато станала девети клас, не се справила с контролно по математика и учителката й се разкрещяла. Момичето по този начин се уплашило, че припаднало. Викнали здравната сестра, само че в същото време Наташа към този момент се съвзела и почнала да приказва на чужд език, което ужасило всички.

Дотичали всички учители и учителката по британски схванала, че Наташа приказва на староанглийски. Рускинчето споделило на античен британски, че се споделя Ан Макдоналд и написала на същия език, че не желае да й крещят.

Веднага я приели в болница и се оказало, че е изцяло здрава. Тя изцяло не запомнила родния си съветски език, по тази причина пък свободно говорела на монголски, виетнамски, испански, фарси. Освен това тя говорила и мъртви езици: суаму, хоко, уавуалу и други.

Московските лингвисти се видяли в знамение. Според експерти припадъкът е събудил нейната прапамет. Наташа счита, че тези 120 езика са нейните 120 предходни живота. Тя споделя за живот в първобитно племе, в средновековна Япония, в Англия през 17-ти век и във Франция по време на Наполеон.

В момента тя се подвизава под името Тита Вало, тъй като е уверена, че в последното си прераждане е била скандинавка. Още повече, че с лекост борави със скандинавски думи, които просто няма от кое място да е научила.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР