Очакванията ми за летния сезон са много добри, заяви служебният

...
Очакванията ми за летния сезон са много добри, заяви служебният
Коментари Харесай

Евтим Милошев очаква силен летен туристически сезон

" Очакванията ми за летния сезон са доста положителни ", съобщи служебният министър на туризма Евтим Милошев в предаването " На фокус с Лора Крумова " по Нова телевизия, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че три от 20-те му работни дни като длъжностен министър са били тъкмо по Черноморието, където е бил на ревизия и се е срещнал с локалната власт и с регионалните шефове. 

Милошев сподели, че мостът Царево - Ахтопол е възобновен, а по моста сред Царево - Василико се вършат единствено довършителни работи, които би трябвало всеки миг да приключат. Със сигурност до началото на юни, когато стартира сезонът, ще бъде оправен и той, добави министърът. 

Той заяви, че има концепция междуведомствената комисия, основана след наводненията в региона на Царево предходната година, да бъде непокътната като непрекъсната.  

Евтим Милошев сподели, че поддържа самодейността за повече линии към летището в Бургас. Той разясни, че упоритостта е да се създадат непрекъснати линии с множеството европейски страни. Това е нещо, което може да даде целогодишен темперамент на туристическия поток към морето, счита служебният министър. Той уточни също, че увеличението на потенциала на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Малко Търново " е стратегическа задача.

Евтин Милошев разяснява, че е поканен за длъжностен министър на туризма персонално от премиера Димитър Главчев. " Това държавно управление в действителност е " сираче ", всички политически партии и господин президентът безусловно се дистанцираха от него ", счита той. 

България има потребност да се ръководи от постоянни кабинети, зад които стои съществено болшинство и идея, сподели още Милошев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР