Русия си има работа с агресивен блок НАТО, който посяга

...
Русия си има работа с агресивен блок НАТО, който посяга
Коментари Харесай

Песков: НАТО посяга на сигурността на Русия

Русия си има работа с нападателен блок НАТО, който протяга ръка на нейната сигурност. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Имаме работа с нападателен блок НАТО, който гледа на страната ни като на съперник и протяга ръка на сигурността на страната ни ", сподели още Песков.

„ НАТО продължава линията си на привличане на Украйна в алианса, което удостоверява правилността на решението на съветския президент Владимир Путин да стартира специфична военна интервенция ", съобщи Песков.

" Очевидно, че НАТО продължава своята линия на усвояване и привличане на Украйна в алианса. Нашият президент приказва за това и тази евентуална опасност доста преди началото на НМО. И всичко това за следващ път показва за следващ път на всички, които са склонни да Помислете най-малко малко за правилността на решението на президента да стартира тази интервенция въз основа на ползите на Руската федерация и нуждата да се подсигурява нейната сигурност ", разяснява Песков.

" Разбира се, следим това доста деликатно, несъмнено, ние сме наясно, че Съединените щати и страните от Европейски Съюз интензивно обмислят нови спомагателни наказания. В същото време не би трябвало да забравяме, че никоя страна в света в никакъв случай не е била изправена пред подобен размер наказания, каквито вършим ние. Затова ние се приспособяваме, развиваме, работим по дълготрайни проекти за развиване и отчитаме заплахите, които се крият зад сходни мисли на нашите съперници ", сподели още Песков.

Според него глобите против Руската федерация могат да доведат до нова международна икономическа рецесия.

„ Ние изхождаме от предпоставката, че във всеки случай както сегашните наказания, които са наложени против страната ни, по този начин и новите спомагателни стъпки, които Брюксел и Вашингтон евентуално обмислят в този момент, те, несъмнено, ще ударят международната стопанска система. Следователно, това може да докара единствено до усилване на трендовете към международна икономическа рецесия ", разяснява Песков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР