Русия, режимът на Владимир Путин и представените в Думата политически

...
Русия, режимът на Владимир Путин и представените в Думата политически
Коментари Харесай

Евродепутати: Русия, режимът на Путин и партиите са терористи

Русия, режимът на Владимир Путин и показаните в Думата политически партии са терористи, се споделя в проекторезолюция на Европейския парламент, която би трябвало да бъде гласувана на 23 ноември в Страсбург.

Сред многото изтъкнати аргументи е и присъединяване на чиновници на съветското разузнаване във гърмеж във боен склад в България (явно се имат поради хранилища на търговеца Емилиян Гебрев, б.р.) Това е посочено в плана на групата на Европейските конерватори и реформисти (ЕКР).

Други посочени от всички политически групи действия са - преди всичко, експанзията в Украйна, дейностите на съветските войски в Сирия и поддръжката на Москва за режима в Дамаск, нахлуването в Грузия и така нататък

Трима български евродепутати са измежду вносителите на другите планове. От Европейската национална партия (ЕНП) това са Андрей Ковачев и Александър Йорданов (ГЕРБ), а от ЕКР – Ангел Джамбазки (ВМРО).

„ Екологичен потенциал афишира Руската федерация за терористична страна и признава горепосочените дейности на президента, държавното управление, Народното събрание и други органи на РФ за терористични актове.

Всички публични органи на РФ, най-много президентът, Министерството на защитата и съветската войска би трябвало да бъдат третирани като терористична организация с всички произлизащи от това последствия.

Парламентът приканва Съвета (страните членки на Европейски Съюз – б.р.) да разгласи съветската войска и нейните протежета като групата „ Вагнер “ за организация, забъркана в терористични дейности “, се споделя в най-острия от всички текстове – този на.

Евроконсерваторите упорстват страните членки и интернационалната общественост да преследват хората, участващи в подкрепяния от страната тероризъм, в това число вдъхновителите му в най-висшите кръгове на съветския хайлайф.

Парламентът предизвиква Европейския съвет и страните от Европейски Съюз да признаят Русия за терористична страна и да приложат ефикасни ограничения за цялостната й интернационална изолираност. Това би трябвало да стане посредством изцяло преустановяване на съдействието с нея, заледяване на контактите с представителите й и изпъждане на нейните посланици в това число от интернационалните организации и конгреси, упорства групата на ЕКР.

От – първата мощ в Европейския парламент, пък упорстват в листата на Европейски Съюз на терористичните организации да бъдат включени показаните в Думата партии отпред с „ Единна Русия “ на президента Владимир Путин. Същото би трябвало да бъде направено със сепаратистките управляващи в Донецката и Луганската национални републики (ДНР и ЛНР), както и с военната група „ Вагнер “ и разположение в Чечения 141-и профилиран моторизиран полк „ Ахмат Кадиров “, прочут още като „ Кадировци “.

България е упомената само в проекторезолюцията на ЕКР. Консерваторите приказват за гърмеж в склад за муниции у нас през 2021 година Явно е позволена неточност. Такива гърмежи у нас е имало, само че те са били през 2011, 2015 (два пъти) и 2020 година През април 2021 година българската прокуратура заяви, че те са свързани между тях и че са дело на съветски жители.

Досега свои за резолюция имат 5 от общо седемте групи в Европейския парламент. Всички те упорстват Русия да бъде оповестена за терористична страна.

Все още нямат свои текстове само крайната левица и извънредно дясната група „ Идентичност и народна власт “ (ИД).
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР