Обстановката след пороите се нормализира. Това заяви директорът на Главна

...
Обстановката след пороите се нормализира. Това заяви директорът на Главна
Коментари Харесай

Ситуацията след пороите се нормализира, успокоява Александър Джартов

Обстановката след пороите се възстановява. Това съобщи шефът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " Александър Джартов, представен от Българска национална телевизия.

По думите му през миналия ден в столицата са получени 93 сигнала за наводнени пътища, изби и сутерени. Той посочи, че сега обстановката е спокойна и няма екипи на пожарната на терен.

Джартов уточни, че в Габровско в резултат на огромния водосбор в единия от микроязовирите на територията на община Севлиево са залети селскостопански постройки. Той акцентира, че с итуацията е овладяна и няма заплаха за популацията.

Директорът на ГДПБЗН означи, че речните корита и язовирите са под непрекъснато наблюдаване, изключително когато има и предизвестия за интензивни превалявания. Те в същото време се изпускат, тъй че да обезпечат нужните размери, тъй че да обезпечат и поемането на по-високи води, когато има такива, сподели още Джартов.

Припомняме, че през миналия ден голямо количество дъжд се изля над разнообразни елементи на страната. В столицата пък мъж бе.
 230 сигнала в София поради бурята
230 сигнала в София поради бурята

Над 18 екипа са работили през цялата нощ след снощната стихия в София
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР