Джо Байдън дойде на срещата на върха на Г-7 тази

...
Джо Байдън дойде на срещата на върха на Г-7 тази
Коментари Харесай

Надеждите на Байдън за успех на външната политика на Г-7, подкопани от войната в Газа

Джо Байдън пристигна на срещата на върха на Г-7 тази седмица с вярата да поддържа външнополитическия си връх, защото е изправен пред голям недостиг в анкетите с Доналд Тръмп във връзка с оправянето му с интернационалните въпроси.

С по-малко от пет месеца до изборите през ноември и първия ефирен спор против Тръмп, плануван за по-късно този месец, президентът на Съединени американски щати изчерпва времето си, с цел да покаже триумф в област на политическа уязвимост за него.

Но до момента в който срещата на върха му даде опция да показа американската мощност, изключително в напъните да отблъсне съветските сили в Украйна, тя също по този начин акцентира провокациите пред неговата външна политика.

Главният измежду тях е войната Израел-Хамас в Газа. Мащабът на разрушението провокира яростна реакция от страна на някои гласоподаватели отляво на Демократическата партия на Байдън, които се възпротивиха на поддръжката на президента за военната акция на Израел и са ужасени от равнището на палестинските цивилни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР