Русия не е заинтересована от разпадането на Афганистан - няма

...
Русия не е заинтересована от разпадането на Афганистан - няма
Коментари Харесай

Ето какво каза Путин за бъдещето на Афганистан

Русия не е заинтригувана от разпадането на Афганистан - няма да има с кого да беседва. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в границите на Източния стопански конгрес във Владивосток, представен от РИА Новости, написа организация " Фокус ".

" Русия не е заинтригувана от разпадането на Афганистан. Ако това се случи, тогава няма да има с кого да беседваме. И в случай че това е по този начин, тогава би трябвало да мислим, че колкото по -скоро талибаните се причислят към фамилията на цивилизованите нации, толкоз по -лесно ще бъде да се свържем, да поддържаме връзка, по някакъв метод да повлияем и да задаваме въпроси “, сподели Путин.

" И в случай че не да пожелаваме, тогава да сложим въпроса, че избрани цивилизовани правила би трябвало да се съблюдават в границите на тези цивилизовани връзки ", акцентира съветският водач. Трябва да се обединим, с цел да разгадаем проблемите към Афганистан, с цел да се предпазим от тероризма и трафика на опиати, съобщи съветският президент Владимир Путин. " Необходимо е да се обединим, с цел да противодействаме дейно на тероризма, в името на битката, поради която бяха въведени американските войски в Афганистан, с разпространяването на опиати, проведената престъпност. Има общи закани ", напомни Путин. Възможно е дейно да се борим с сходни закани дружно, акцентира президентът.

По въпроса за признаването на талибаните би трябвало да се изхожда от действителностите, какво стои зад техните изказвания, сподели съветският президент Владимир Путин. " Днес талибаните ръководят. Ако това е по този начин, ние би трябвало да изхождаме от действителностите. Разбира се, склонен съм с президента на Казахстан, както и с доста други сътрудници, в последно време съм приказвал с доста хора по този въпрос. Трябва да разберем какво се приготвя зад изказванията на водачите на талибаните “, предизвести съветският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР