Русия и Хърватска си спретнаха неочаквано интригуваща битка за първото

...
Русия и Хърватска си спретнаха неочаквано интригуваща битка за първото
Коментари Харесай

Русия и Хърватска отвяха Кипър и Малта с по 6 гола разлика

Русия и Хърватска си спретнаха ненадейно завладяваща борба за първото място в Група H от международните квалификации, макар нулевото тъждество в първия мач посред им. В предпоследния кръг от групата двата отбора отвяха Кипър и Малта с по 6 гола разлика.

Нищо не вещаеше сходен погром за „ островитяните “ през първата част от гостуването си в Санкт Петербург, въпреки Ерохин да откри резултата рано-рано.

След почивката обаче Смолов, Мостовой, Сутормин, Заболотний и още веднъж Ерохин вкараха още 5 безответни гола във вратата на Деметрис. Това обаче даже изглеждаше малко с оглед обстоятелството, че стражът съумя да отрази други 6 точни удара.

Хърватите пък означиха и осемте гола в гостуването на Малта, въпреки резултатът да бе 1:7 в тяхна изгода.

Перишич вкара първото попадение в 6', а попадение на Дегабриеле бе анулирано малко по-късно за засада.

Чалета-Цар удвои задатъка на гостите по-късно, а Марсело Брозович си вкара автогол в средата на полувремето.

До края на полувремето Пашалич и Модрич трансфораха общоприетия триумф в погром, а след паузата Маер (2) и Крамарич оформиха необичайния краен резултат.

Хърватия приема Русия на 14 ноември, с цел да може двата отбора да решат дефинитивно разногласието за първото място в групата. Руснаците са с 22 точки, а хърватите имат 20, тъй че интригата е по-жива от всеки път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР