Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия беше

...
Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия беше
Коментари Харесай

Принц Хари се „придържа към кралския сценарий“ въпреки напускането на Обединеното кралство, твърди експерт

Пътуването на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия беше извънреден триумф, макар няколко промени в дрешника и късно идване.

двойка бяха поканени в страната, с цел да разпространяват Игрите Invictus и бяха посрещнати с поредност от културни и филантропски събития, до момента в който бяха там. Точно преди да се насочи към Нигерия, Хари направи мимолетно посещаване в Обединеното кралство, с цел да означи 10 години от Игрите Invictus, което приключи със специфична работа в катедралата Сейнт Пол.

На службата не участваха членове на кралското семейство, само че фамилията на починалата принцеса Даяна се появи в цялостен състав, с цел да поддържа херцога.

Двете скорошни задгранични пътувания демонстрираха, че макар че се отдръпна като работещ крал преди четири години, принц Хари „ доста се придържа към кралския сюжет “ съгласно един кралски специалист.

Кралският историк и създател Теса Дънлоп изясни: „ Въпреки че принцът към този момент не може да твърди, че е работещ кралски член, той доста се придържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР