FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски състав

...
FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски състав
Коментари Харесай

И Харви Кайтел се завръща в Кан с LAWS OF MAN

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски състав и прави пазарна премиера и прожекция в Кан с присъединяване на Харви Кайтел (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, The Grand Budapest Hotel), Dermot Mulroney (My Best Friend`s Wedding, Scream VI), Richard Brake (Kingsman, Hannibal Rising, Barbarian), Jacob Keohane (Halloween Kills, Condor`s Nest) и Джаксън Ратбоун (Здрач, Островът).

Film Mode Entertainment и Lost Galleon Films са разчувствани да разгласят новия престъпен трилър, Laws of Man, и неговата премиера и прожекция на международния пазар в Кан. Наскоро приключеният криминален/трилър, Laws of Man (познат и като Without Consequence) с присъединяване на Харви Кайтел (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, The Grand Budapest Hotel), Дермът Мълроуни (Сватбата на най-хубавия ми другар, Scream VI), Ричард Брейк (Kingsman, Hannibal Rising, Варварин), Джейкъб Кеохейн (Хелоуин убива, Кондорово гнездо) и Джаксън Ратбоун (Здрач, Островът). Греъм Грийн (Wind River, Last of the Mohicans), Кийт Карадайн (The Power of the Dog, The Duellist), Кели Лин Райтър (Deadlock, Maneater) и Джеймс Урбаниак (Oppenheimer, The Fabelmans) допълват актьорския състав. Laws of Man е написан и режисиран от Фил Блатенбергер (Condor’s Nest, Point Man). Продуценти са Фил Блатенбергер, Дан Блек и Джейкъб Кеохейн.

Филмът ще има своята международна дебютна пазарна прожекция в сряда, 15 май 2024 година в 9 сутринта локално време в Palais B. Film Mode Entertainment закупи световни права за продажба на Laws of Man и показва кино лентата на купувачи в Кан за първи път.

„ Развълнувани сме да представим това чудесно направено криминале/трилър на нашите дистрибутори. Законите на индивида също има някои от най-необикновените подиуми на престрелка в новата история и това не е елементарно за реализиране. Film Mode е разчувствуван, че Фил Блатенбергер и Брандън Бейкър ни повериха този трогателен нов филм. “ сподели Епщайн.

„ Законите на индивида капсулират всичко, което обичаме в трилърите “, споделя Блатенбергер. „ Добри момчета, неприятни момчета, престрелки, процъфтяваща обич. В това има и просветеност, доста слоеве; нашият воин се бори с призраци от Втората международна война, Харви Кайтел играе тайнствен хипи просветител, Кийт Карадайн води подривна политическа арка. Историята е пропита с болежка и накърнимост, обич и възмездие... и огромни детонации. Това е диво пътешестване.

В " Законите на индивида " двама американски маршали подхващат рискова задача да арестуват Бенджамин Бони, фамозен нарушител, търсен за ликвидиране. Но когато засада в пустинята ги хвърля в безпорядък, те откриват, че въздействието и силата на Бони вършат залавянето му невероятно. Докато маршалите се оправят с опитите за ликвидиране и задаващата се злополука, те се натъкват на злокобен скрит план, който заплашва самите основи на мира и справедливостта.

Film Mode Entertainment е отдаден на превъзмогването на пропастта сред основателите на филми и публиката от самото си основаване. Той беше в челните редици на това придвижване, предоставяйки платформа за режисьорите да покажат работата си и да доближат до по-широка аудитория. Film Mode Entertainment подвига жанровата летва за игрални филми, като поддържа висококачествени, ангажиращи комерсиално жизнеспособни филми като LAWS OF MAN и ги показва на световния пазар с огромен триумф.

Джейкъб Кеохейн: Джейкъб Кеохейн е американски артист и продуцент. Той е най-известен с Halloween Kills (2021) и взе участие в Condor`s Nest (2023) с Арнолд Восло и Майкъл Айрънсайд. Неговият кино дебют е виетнамската драма Point Man (2018), а също по този начин се появява в телевизионния сериал на AMC Turn: Washington`s Spies. Кеохейн играе с Дермът Мълроуни и Харви Кайтел в идния криминален/трилър „ Законите на индивида “ (2024).

Джаксън Ратбоун: Актьорът, продуцент и музикант Джаксън Ратбоун е най-известен с пробивната си роля на Джаспър Хейл във филмовата поредност „ Сагата на здрача “. От 2008 година до 2012 година Ратбоун взе участие в интернационално известния франчайз, който е събрал над 3,3 милиарда $ в световния боксофис, което го тласка към международно самопризнание. Към днешна дата той е взел участие в над двадесет и пет кино лентата, в това число блокбъстъра от 2010 година „ Последният заповедник на въздуха “, акомодация на приветствания от рецензията анимационен франчайз.

Оттогава Ратбоун кръстосва разнообразни жанрове, прекарвайки времето си в работа по своята пристрастеност, инди филми. Неговите скорошни заеми включват „ Самсон “ и „ Справедливост “. Той може да бъде забелязан идващият в идния игрален филм „ Heart, Baby! “, който разказва същинска затворническа история от 80-те години на предишния век и ще бъде пуснат през ноември. Той също по този начин неотдавна приключи продукцията на „ Не отговаряй “, както и на социално-политическата ирония „ Стената на Мексико “. По малкия екран Ратбоун направи запаметяващи се гостувания в хитови сериали, в това число „ The O.C “, „ Criminal Minds “, „ No Ordinary Family “ и „ White Collar “. Наскоро той се появи в огромни повтарящи се арки в „ Finding Carter “ на MTV и „ The Last Ship “ на TNT.

В допълнение към актьорството, Ратбоун е продуцирал няколко плана, в това число носителя на премията Gotham „ Girlfriend “, както и подкрепения от Warner Brothers уеб сериал „ Aim High “, за който Ратбоун също получи номинация за Streamy Award за най-хубаво мъжко осъществяване в драма. През 2015 година Ратбоун написа, режисира и взе участие в уеб сериала „ Couch Surfing, USA “, който реализира публична селекция на Marseille Web Fest и завоюва премията на Vancouver Web Fest за най-хубава комедия. Съвсем неотдавна той взе участие и е копродуцент на късометражния филм „ Horseshoe Theory “, който получи премия на журито на филмовия фестивал Slamdance, а сега е гост-главна роля и асоцииран продуцент на самостоятелния игрален филм „ Adi Shankar`s Gods and Secrets “, който играе премислено разнороден актьорски състав, в това число Александра Билингс, Джейн Сиймор, Ар Джей Мит, Еди Гатеги, Уил Юн Лий, Тифани Хайнс и Чаз Боно.

Като музикант и текстописец Ратбоун е издал голям брой албуми с интернационалната си турне група 100 Monkeys, за която написа, пее и свири на китара, пиано, бас, барабани, хармоника, укулеле и банджо. Този ноември той издаде първия си солов албум " American Spirit Blues ", комбинация от американа, фолк и добър остарял рокендрол. Албумът е записан в студио Twin Creeks в Остин, Тексас и включва няколко локални поданици на Остин, както и членове на фамилията на Ратбоун. Той също има няколко сингъла под личното си име, в това число въодушевената от The Smiths „ Let Go Your Majesty “ и баладата „ Yesterday, Today, Tomorrow “. Съчетавайки пристрастеността си към музиката и филантропията, Ратбоун служи като почетен член на борда на Little Kids Rock, национална организация с нестопанска цел, която работи за възобновяване и възкръсване на музикалното обучение в държавните учебни заведения в Съединени американски щати в неравностойно състояние.

Роден в Сингапур, Ратбоун прекарва юношеските си години в Танангер, Норвегия и Мидланд, Тексас. Възпитаник е на влиятелната Interlochen Arts Academy. В момента той живее в Лос Анджелис, Калифорния и Остин, Тексас, според от времето.

Харви Кайтел: Американският артист и продуцент Харви Кайтел е роден в Бруклин, Ню Йорк. Номиниран за Оскар и притежател на премия Златен глобус, Харви се е появявал във филми като „ Ирландецът “ на Скорсезе, „ Зли улици “, „ Шофьор на такси “, „ Последното прелъщение на Христос “ и „ Алис към този момент не живее тук “, „ Дуелистите “ и „ Телма и Луиз “ на Ридли Скот, „ Бъфало Бил и индианците “ на Робърт Олтман, „ Добре пристигнали в Лос Анджелис “ на Алън Рудолф, „ Лош лейтенант “ на Абел Ферара, „ Майка, кани и скорост “ на Питър Йейтс, „ A Complicated Story¦ “ на Лина Вертмюлер, „ Death Watch “ на Бертран Таверние, „ Нов свят “ на Еторе Скола, „ Smoke “ на Уейн Уанг, „ Reservoir Dogs “ и „ Pulp Fiction “ на Куентин Тарантино, „ The Piano “ и „ Holy “ на Джейн Кемпиън Дим “, „ От здрач до зори “ на Робърт Родригес, „ Cop Land “ на Джеймс Манголд, „ National Treasure “ на Джон Търтълтауб, „ Moonrise Kingdom “ на Уес Андерсън, „ The Grand Budapest Hotel “ и „ Isle of Dogs “ и „ Youth “ на Паоло Сорентино ". Телевизионните заеми включват „ The Tattooist of Auschwitz “ на Peacock, „ Iron Mike “ на Hulu и „ National Treasure “ на Disney+.

Кайтел учи при Стела Адлер и Лий Страсбърг и в HB Studio, като в последна сметка получава функции в някои продукции отвън Бродуей. През това време Кайтел се явява на прослушване за режисьора Мартин Скорсезе и получава основна роля като " J.R. " в първия игрален филм на Скорсезе, Who`s That Knocking at My Door. Оттогава Скорсезе и Кайтел са работили дружно по няколко плана. Кайтел имаше основната роля в Mean Streets на Скорсезе, който също се оказа пробивният филм на Робърт де Ниро. Кайтел си партнира още веднъж със Скорсезе за „ Алиса към този момент не живее тук “, в която играе поддържаща роля на изверг, и се появява още веднъж с Робърт де Ниро в „ Шофьор на такси “ на Скорсезе, играейки ролята на сводника на Джоди Фостър.

Дермот Мълроуни: Прочутият артист и музикант ДЕРМОТ МЪЛРОНИ продължава да пленява публиката с разнообразните си осъществявания в киното и малкия екран. Съвсем неотдавна той може да бъде забелязан във кино лентата на Sony Pictures ANYONE BUT YOU, дружно със Сидни Суини и Глен Пауъл, който завоюва над 200 милиона $ в международен мащаб и към този момент е наличен за стриймване в Netflix. Мълруни взе участие и в биографичния филм на Пийкок за Леброн Джеймс „ ПАДАЩИ ЗВЕЗДИ “ като Кийт Дамброт, треньорът на Джеймс в St. Vincent-St. Гимназия Мери и основна фигура по пътя му към суперзвездата. През цялата си близо четири десетилетия кариера, Мълроуни си сътрудничи с известни режисьори и взе участие в емблематични планове, които се трансфораха в културни пробни камъни, като СВАТБАТА НА МОЯ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ (1997), КАМЪКЪТ НА СЕМЕЙСТВОТО (2005), АВГУСТ: ОКРЪГ ОСЕЙД (2013), което му донесе номинация за Гилдията на актьорите през 2014 година, и МЛАДИ ПЪЛЦИ (1988).

Ричард Брейк: Роденият в Уелс американски артист Ричард има изключителна кариера, обхващаща последните 30 години в малкия екран и киното, като постоянно се появява в научна фантастика, фентъзи или хоръри. Той е фамозен с именития си, само че злокобен портрет на „ Нощния крал “, господарят на Белите ходощи, в „ Игра на тронове “ и с това, че е един от главните артисти на основателя на ужасите Роб Зомби.

През 2022 година той взе участие в „ The Munsters “, акомодацията на Роб Зомби за огромен екран на класическия нереален ефирен сериал от 60-те години със същото име. Той играе доктор Хенри Август Волфганг, който е разказан като " най-популярния вманиачен академик в Трансилвания ". Също през 2022 година той взе участие в завладяващия научно-фантастичен филм „ Vesper “ за 13-годишно момиче и неговия болен, неподвижен татко, които се борят да оцелеят след колапса на екосистемата на земята. Ричард играе татко й, Дариус, който комуникира с нея посредством дрон. През 2021 година той имаше значима роля в екшън трилъра на Антъни Хопкинс „ The Virtuoso “ за палач, нает да наблюдава и убие рисков наемен палач, както и в ролята на „ Mr Big “ в „ Bingo Hell “ за Amazon Prime.

През 2020 година той се появи като Валин Хес в номинирания за Златен глобус „ The Mandalorian “, ефирен сериал онлайн, който е част от франчайза Star Wars. Той също по този начин се появява във фантастичната драма на Netflix „ Cursed “ от 2020 година, научно-фантастичния трилър „ Brave New World “, екшън-комедията на Universal „ Tremors: Shrieker Island “ и в уестърн престъпния филм от 2018 година „ The Sister`s Brothers “. Той също играе The Chemist в психеделичен екшън филм на ужасите „ Mandy “ и има съществена роля в престъпния трагичен сериал на Amazon Original „ Absentia “.

Други огромни телевизионни функции включват „ Peaky Blinders “ (BBC), „ Ray Donovan “ (Showtime/Sky Atlantic) и „ The Royals “ (E!). Неговите кино участия включват „ Kingsman the Secret Service “, „ The Death of Stalin “, „ Water for Elephants “, „ Batman Begins “ и „ Hannibal Rising “.

Греъм Грийн: Греъм Грийн е един от най-уважаваните артисти от Първите народи на своето потомство. Онейда от Конфедерацията на ирокезите, той е израснал в Хамилтън, Онтарио, и си проправя път през поредност от ръчни работи, в това число аудио механик за рок групи, преди да стартира да се занимава с спектакъл в края на 70-те години в Англия и Канада. Той реализира интернационална популярност с присъединяване си в „ Танци с вълци “ на Кевин Костнър, което му завоюва номинация за Оскар.

Кийт Карадайн: Кийт Карадайн е взел участие в над седемдесет игрални кино лентата, пет представления на Бродуей и е издал два дългосвирещи албума със своя музика. Сред най-известните му филми са „ Маккейб и мисис Милър “, „ Крадци като нас “ и „ Нешвил “ на Робърт Олтман, „ Добре пристигнали в Ел Ей “, „ Избери ме “ и „ Модерните “ на Алън Рудолф, „ The Moderns “ на Ридли Скот Duellists ” и “The Longriders ” и “Southern Comfort ” на Уолтър Хил. Песента му „ I’m Easy “ от „ Nashville “ завоюва премията „ Оскар “ и премията „ Златен глобус “ за най-хубава ария и беше сингъл в Топ 10 на Billboard. Последната му пълнометражна изява е в наградения с Оскар „ The Power of The Dog “ на Джейн Кемпиън с Бенедикт Къмбърбач, Джеси Племънс и Кирстен Дънст. Той играе дружно с Джон Чо и Катрин Уотърстън в трилъра на Крис Уайц „ They Listen “ на Blumhouse, плануван за 30 август 2024 година, и неотдавна приключен „ Laws Of Man “ с Харви Кайтел и Дермот Мълроуни, написан и режисиран от Фил Блатенбергер.
Той е женен за актрисата Хейли Дюмонд, от която има наследник Шон Дейвид Карадайн.

Кели Лин Райтър: Първоначално място за инди филми в родния й град Северна Каролина, Кели Лин Райтър от този момент претърпява стремглав напредък, появявайки се в Брус Уилис в Deadlock (2021) като Ейми Рейкстроу. Сега гражданин на Лос Анджелис, тя реализира триумф в разнообразни жанрови филми, партнирайки си с Трейс Адкинс в Maneater (2022) и с Доналд Сероне в Mojave Diamonds (2022) и Three Days in Malay (2023). Кели неотдавна приключи фотосите на Законите на индивида, с присъединяване на Харви Кайтел, Дермът Мълроуни и Джаксън Ратбоун. В допълнение към актьорството, тя е приключена певица, текстописец и каскадьор.

Джеймс Урбаниак: Филмът на Джеймс Урбаниак включва работа с режисьорите Хал Хартли, Тод Хейнс, Джули Теймор, Ричард Линклейтър, Дженифър Фанг, Робърт Пулчини и Шари Спрингър-Берман, Майкъл Алмериеда, Андрю Досунму, Стивън Спилбърг („ The Fabelmans “) и Кристофър Нолан ( " Опенхаймер " ). Телевизионните заеми включват постоянни функции в „ The Venture Brothers “ на Adult Swim, „ Difficult People “ на Hulu и „ Review “ на Comedy Central. Гостуване в „ Better Call Saul “, „ Made for Love “, „ The Morning Show “, „ Dickinson “, „ Chilling Adventures of Sabrina “, „ For All Mankind “, „ Too Old to Die Young “. Заедно с Бри Уилямс той е съавтор на сюжетите на подкастите „ Getting on with James Urbaniak “, „ A Night Called Tomorrow “ и „ I Will Never Lie to You “. Обширни театрални заеми в Ню Йорк, в това число премия Obie за „ Вселената “ на Ричард Форман и номинация за трагично бюро за „ Thom Pain (Based on Nothing) “ на Will Eno. Представлявано от Buchwald и Endorse Management Group.

Форри Дж. Смит: Форри Дж. Смит е същински каубой и артист, най-известен с ролята си на Лойд Пиърс в телевизионния сериал Йелоустоун (от 2018 година до днес). Работил е във филмовата промишленост като каскадьор, артист и от време на време спомагателен екип. Първата му актьорска роля, съгласно IMDb, е във кино лентата Desperado от 1987 година, където той изобразява Харли, асистент на Калвин. След това той играе епизодични функции в телевизионните сериали Young Riders, The Lazarus Man, Better Call Saul и Midnight, Texas. И филми: Rambo III, Hell or High Water, Among Wolves & Dead Man’s Hand.

Фил Блатенбергер: Фил Блатенбергер е сценарист, режисьор и продуцент, най-известен с Condor’s Nest (2023) и Point Man (2019). Номиниран за най-хубав режисьор за първи път на Международния кино фестивал в Сейнт Луис, Блатенбергер също завоюва номинации за най-хубав режисьор и най-хубав автентичен сюжет на фестивала за инди филми в Сидни, където дебютната му виетнамска драма Point Man завоюва най-хубав филм. През 2021 година той се реалокира да ръководи заглавието на Voltage Pictures Condor`s Nest, което той написа, режисирайки Арнолд Вослу, Майкъл Айрънсайд, Джаксън Ратбоун и номинирания за Оскар Брус Дейвисън. Третият му филм, криминален/трилър Laws of Man, е с присъединяване на Харви Кайтел и Дърмът Мълроуни.

Кайтел е показан от UNTITLED ENTERTAINMENT/Стефани Саймън

Мълроуни е показан от PARADIGM/Jim Dempsey

Брейк е показан от MARKHAM FROGGATT & IRWIN/Tom Christensen

Кеохейн е показан от ARTISTS RESOURCE AGENCY/Rusty Wiggs

Ратбоун е показан от INNOVATIVE ARTISTS/Steve Muller

Кийт Карадайн е показан от INNOVATIVE ARTISTS/Steve Muller

Греъм Грийн е показан от GREENE TALENT/Kiernan McCaffrey

Джеймс Урбаниак е показан от BUCHWALD/Ben Gorman

Форри Дж. Смит е показан от THE O’ AGENCY/Линет О’Конър

Film Mode Entertainment се съставлява от Lon Haber & Co.

Борис Ангелов

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР