В чест на незабравимата си музикална кариера, Celine Dion обявява

...
В чест на незабравимата си музикална кариера, Celine Dion обявява
Коментари Харесай

Селин Дион издава официалния саундтрак към документалния си филм

В чест на незабравимата си музикална кариера, Celine Dion афишира премиерата на oфициалния саундтрак към документалния си филм „ I AM: CELINE DION ". Това издание ще излезе малко преди дълго чакания дебют на плана в онлайн платформата Prime Video на 25 юни 2024г. и ще бъде налично на CD и в дигитален формат от 21 юни 2024 година и на двоен винил от 9 август 2024 година

Саундтракът съставлява сбирка от 20 песни, 13 от които са най-големите шлагери на суперзвездата, обичани на почитателите и до през днешния ден, като „ The Power of Love ", „ My Heart Will Go On " и по-новата „ Love Again ". Останалите 7 са музикални композиции, особено написани за продукцията от фамозния виолончелист Redi Hasa и продуцирани от Alberto Fabris. Емоционалният план е резултат от взаимно изпитание на един предан екип да уважи „ Човека ", Celine Dion, и да показа блестящо нейната забележителна история.

„ Искам да благодаря на композитора Redi Hasa, на неговия непосредствен помощник Alberto Fabris и на всички музиканти, които споделиха невероятния си гений с нас ", споделя 5-кратната носителка на награди GRAMMY.

„ I AM: CELINE DION " ни дава недопечен и почтен взор върху битката на именитата певица с заболяването, която трансформира живота ѝ. Този въодушевяващ документален филм, който служи като любовно писмо до нейните почитатели, акцентира музиката, направлявала живота ѝ, като в същото време демонстрира устойчивостта на човешкия дух.

Tracklisting:

Main Theme - Artist Always
The Power Of Love
Pour que tu m`aimes encore
A New Day Has Come
The Episode
J`irai où tu iras
Because You Loved Me
The Diagnosis
River Deep, Mountain High
Mama Dion
Zora sourit
My Heart Will Go On
All By Myself
The Awakening
Ashes
Swallows
Love Again
Je crois toi
I`m Alive
Talea

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР