Роза Сябитова е не само най-известната сватовница в Русия, но

...
Роза Сябитова е не само най-известната сватовница в Русия, но
Коментари Харесай

60-годишна ТВ водеща сподели какъв секс прави

Роза Сябитова е освен най-известната сватовница в Русия, само че и най-ексцентричната. Жената неведнъж шокира почитателите със скандални изказвания и явно няма да спре, написа БЛИЦ.

В новия епизод на предаването " Алена, мамка му! " Роза заприказва за секса след 60 години. Оказа се, че в съкровен проект звездата е добре, макар че още веднъж няма брачен партньор.

Въпреки че сватовството е доста обичаен бизнес и даже стар в ерата на приложенията за запознанства, самата Роза се придържа към доста прогресивни възгледи.

Според Сябитова, която неотдавна навърши 60 години, в живота ѝ към момента има секс! И това, счита сватовничката, е почтено за всяка жена, даже и да не е имала брачен партньор до пенсионната си възраст.

Това надалеч не е първият път, в който Сябитова приканва дамите на възраст „ да не не помнят “ интимния си живот. В акаунта си в Instagram сватовницата съобщи, че сексът след 50 години е нужен и би трябвало да бъде освен добър, само че и постоянен.

Според Роза до тази възраст всички, които са желали, към този момент са изпълнили своите „ проекти за възпроизвеждане “, остава единствено да се любуват на процеса! И би трябвало да го вършат по-често.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР