Ромео и Жулиета се родиха в българската политика, след като

...
Ромео и Жулиета се родиха в българската политика, след като
Коментари Харесай

Филип Станев крие тайна връзка с Ива Митева

Ромео и Жулиета се родиха в българската политика, откакто депутатът на „ ИТН “ Филип Станев се влюбил в отделилата се от партията Ива Митева. Двамата от месеци имат загадка връзка под носа на водача Слави Трифонов, който низвергна някогашния ръководител на Народното събрание Митева и тя напусна партията афектирана и със скандал.

 

Връзката обаче по никакъв начин не е загадка, откакто влюбените бяха сгащени да се притискат един към различен демонстративно в столичния кв. „ Младост 1, а поради неналичието на поверителност скоро аферата им ще стигне и до ушите на Трифонов. Лидерът на „ ИТН “ по никакъв начин не е благоразположен към изменничества от страна на депутатите си, на които изрично забранил да контактуват с ренегатите Любомир Каримански и Митева, които даже основаха дружно партия. За аферата на родните Ромео и Жулиета от Народното събрание се заприказва още през есента на предходната година, само че те до неотдавна пазеха разстояние един от различен. Ала очевидно пристрастеността е победила на паркинга в квартал „ Младост “…

Ива Митева от към 2 години е разграничена със брачна половинка си, който не издържал на истеричните й пристъпи, откакто я направиха началник на Народното събрание. Той подал молба за бракоразвод и отпътувал да живее с щерка им в Брюксел. Междувременно Филип Станев е скъсал с някогашната си половинка – сценаристка от „ Шоуто на Слави “, с която имат наследник. Според депутати на Има Такъв Народ Филип Станев се впечатлил от Митева сега, в който тя обществено го скастрила от трибуната на Народното събрание поради съдраните му дънки, с които се изтипосал на депутатската банка.

 

След абсурда с гащите на Станев двамата поговорили интимно в кабинета на Митева като ръководител на събранието, а спорът прераснал в любовна история. Избраници на Слави издадоха, че даже предишното лято двамата избягали от папараци във Флоренция, с цел да употребяват любовта си.

 

Възможно е откакто за връзката им се разчу, Филип Станев да бъде осъден, като не му се даде избираемо място за депутатските листи на 9 юни, разясняват осведомени с нрава на Дългия. Социолозите отреждат положително показване на „ ИТН “ на вота и даже им дават над 5% от гласовете. Възможно е да се случи и друго – Митева да си посипе главата с пепел и да се върне в партията на Слави. Според срещна тя била в спор с властния Тошко Йорданов и поради него напуснала партията.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Любомир Каримански Ива Митева Слави Трифонов Филип Станев Ромео и Жулиета Тошко Йорданов ИТН
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР