Родните ВИП среди бълват в последните години красавици, които често

...
Родните ВИП среди бълват в последните години красавици, които често
Коментари Харесай

Бившите на Рачков и Красьо Черния като две капки вода


Родните ВИП среди бълват в последните години хубавици, които постоянно си наподобяват съвсем като близначки. Още един подобен случай идва от позабравената чалга певица Магда и някогашната възлюбена на Рачков, написа България Днес.
След като се раздели с небезизвестното си гадже Красимир Георгиев, добил известност като Красьо Черния русокосата изпълнителка в лекия род като че ли преобрази визията си. В същото време на звездния хоризонт за малко изгря звездата на моделката Анита Димитрова. Славата я връхлетя неотдавна, откакто сочната кокона се залюби с Димитър Рачков.

Наблюдателни откриватели на процесите в светските среди откриха голямата аналогия, която съществува сред двете блонди изкушения. Застанали една до друга Магда и Анита фактически са като еднояйчни близначки. Сякаш в действителност са плод на любовта на двама родители, или на един и същи еластичен хирург.

Преди месец Анита се омъжи за американския паралия Ник Стемпер и към този момент гордо носи неговата фамилия. От своя страна Магда се залюби с чужд за необятната общност мъж на име Влади , от който има 6-годишна дъщеричка Никол.

 



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР