Крайнодясната група в Европейския парламент Идентичност и демокрация“ съобщи, че

...
Крайнодясната група в Европейския парламент Идентичност и демокрация“ съобщи, че
Коментари Харесай

Скандал, крайната десница изключи „Алтернатива за Германия“

Крайнодясната група в Европейския парламент „ Идентичност и народна власт “ заяви, че е решила да изгони делегацията на „ Алтернатива за Германия “ (АзГ) седмици преди изборите за европейския законодателен орган, съобщи „ Ройтерс “.

Решението следва мнения, направени през почивните дни от водещия претендент на АзГ на изборите Максимилиан Кра за италианския вестник „ Република “, че не всички членове на нацистката Секретен сътрудник през Втората международна война са били нарушители.



„ Групата на „ Идентичност и народна власт “ към този момент не желае да се свързва с случая, в който е замесен Максимилиан Кра, лидер на листата на АзГ за европейските избори “, написа в изказване на парламентарната група.

Кра, чийто консултант беше упрекнат в шпионаж в интерес на Китай, към този момент трябваше да се отдръпна от управлението на АзГ и даде обещание да не взе участие в предизборни прояви, макар че остава претендент на изборите.

Крайнодесните партии в Екологичен потенциал сега са разграничени сред Европейските консерватори и реформисти (ЕКР), чийто в действителност водач е италианския министър председател Джорджа Мелони и „ Идентичност и народна власт “, водена от френския „ Национален общ брой “ на Марин льо Пен.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР