В пореден скандал се забърка синът на Софи Маринова -

...
В пореден скандал се забърка синът на Софи Маринова -
Коментари Харесай

Лоренцо пак наглее: Изгаври се яко с полицията

В следващ скандал се забърка синът на Софи Маринова - Лоренцо. Единственият правоприемник на ромската перла този път не наруши закона, само че се изгаври крепко с служителите на реда.

Лоренцо реши да разкрие истината за взимането на книжката му, за която първо " България Днес " писа. Според информация, публикувана в някои медии, синът на Софка е карал с гневна скорост. Преминава около патрулен екип, който потегля да го гони. Гонката продължава няколко минути, а Лоренцо е хванат.

" Какви са тези нелепости. Как патрулката, дето е 100 коня, ще ме стигне. Боже... ", възмути се преди ден Лоренцо в обществената мрежа.

Синът на Софка не за първи път обществено взема решение да си прави подбив с полицията. Заради сериозните благоприятни условия на майка си Лоренцо кара мегаскъпи, първокласни и мощни коли. Неведнъж той самичък се е показвал в интернет по какъв начин шпори из пътищата с гневна скорост. И е безапелационен, че няма кой да го спре.

След като подигра служителите на реда, които съгласно Лоренцо не могат да го настигнат с " бавните " си коли, Лоренцо реши да покаже какъв брой най-вече е вдигал на пътя. Във видео, качено още веднъж в мрежата, се вижда по какъв начин младият реализатор безусловно хвърчи с внушителните 259 км/ч при позволени 90.

" Добрите остарели времена ", написа под видеото синът на Софи Маринова.

В същото време пък Лоренцо се натъкна на... марихуана в столичен квартал. Докато се разхожда с приятели в междублоково пространство, артистът зърна растение, което по всичко наподобява е див канабис.

" Хей, брато, я виж какво има тук ", смее се Лоренцо, до момента в който деликатно оглежда канабиса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР