Ресторантите са много по-безопасни от фитнесите. Това категорично заяви лидерът

...
Ресторантите са много по-безопасни от фитнесите. Това категорично заяви лидерът
Коментари Харесай

Марешки: Ресторантите са по-безопасни от фитнесите, трябва да бъдат отворени

Ресторантите са доста по-безопасни от фитнесите. Това изрично съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Той счита, че би трябвало да има разформироване на ограниченията, само че би трябвало да продължат да се съблюдават разпоредбите.

„ Да, ние сме на страната на ресторантьорите. Няма логичност във всички тези неща, първоначално всички бяха уплашени, само че доста време мина от този момент. Нашето семейство е добре, тъй като ние сме си постлали с доста непосилен труд без годините, само че има хора, които не са по този начин. При съблюдаване на разпоредбите няма да има проблем “, съобщи Марешки пред бТВ.

Според него, обаче би трябвало да има санкции за тези, които нарушават разпоредбите.

„ Винаги ще има извършители, само че би трябвало да има тежки санкции. Не може поради няколко души, които няма да съблюдават разпоредбите да се санкционира целият отрасъл “, сподели още водачът на ВОЛЯ.

Той съобщи още, че ограниченията са дали въздействие, като би трябвало да сме спокойни и поради имунизацията, която напредва. Марешки е убеден, че скоро ще има и лекарство, което да оказва помощ в битката с пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР