Шеин се насочва към листване в Лондон през следващите месеци,

...
Шеин се насочва към листване в Лондон през следващите месеци,
Коментари Харесай

Шейн се фокусира върху Лондон, след като IPO-то в Ню Йорк се спря

Шеин се насочва към листване в Лондон през идващите месеци, защото напрежението сред Вашингтон и Пекин попречва проектите на онлайн стилния колос за хитово предложение на пазара в Ню Йорк.

В изявление за Financial Times изпълнителният шеф Доналд Танг сподели, че основаната в Сингапур компания е постигнала „ прогрес “ в смяната на усещането, че Китай управлява Shein, „ само че не задоволително “, с цел да завоюва американските законодатели.

Притесненията по отношение на връзките на Shein с Пекин се трансфораха в най-голямата спънка по пътя към първично обществено предложение в Съединени американски щати, за което компанията подаде подготвителни документи в Комисията по скъпите бумаги и тържищата преди шест месеца.

Няколко осведомени с мисленето на компанията съобщи, че е почнала да приоритизира своя авариен проект за борсане в Обединеното кралство.

Танг отхвърли да удостовери опцията за листване в Лондон и сподели, че групата за електронна търговия по поръчка, оценена на 66 милиарда $ в послед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР