Решението за изключване на Кирил Добрев и начинът на гласуване,

...
Решението за изключване на Кирил Добрев и начинът на гласуване,
Коментари Харесай

Евдокия Асенова: Защо отстраняваме от БСП всеки, който има различно мнение?!

Решението за изключване на Кирил Добрев и методът на гласоподаване, ми напомни откъс от паметен български филм от далечната 1988 година:
" Научете се бе, момчета. Каквото прошепнеш, би трябвало да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек приказва високо и гледа право в очите. "

Това разяснява във " Facebook " някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Евдокия Асенова.

В края на 2021-ва година сме, а в Българска социалистическа партия нямаме куража да изричаме на всеослушание това, което мислим!? Защо!?
Защо приятели от управлението на Българска социалистическа партия, нямахте достолепие да предложите тази мярка за партийно влияние да бъде прегледана на присъствено съвещание? Защо отстранявате всеки, който има друго мнение или показва противоречие с вашите дейности?

Уж отстраняваме " враговете с партиен билет ", а резултатите ни все по-лоши!?
Явно пътят е неверен...

Затова, когато гръмко защитавате свободата на изложение, говорите за смяна и нов модел на ръководство все по-малко хора ви имат вяра!

Ако желаеме това да се промени първо би трябвало да сме откровени между тях, да си споделяме без боязън в очите какво мислим и да продължаваме дружно, тъй като ни сплотява концепция и идея, по-големи от който и да е ръководител и персоналните му упоритости, благосклонности и антипатии.

И да не забравяме приятели, които подкрепихте това решение, че всеки от нас може да е идващият...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР