Кандидатът за президент на Зелената партия Longshot Джил Щайн разкритикува

...
Кандидатът за президент на Зелената партия Longshot Джил Щайн разкритикува
Коментари Харесай

Кандидатът за президент Джил Щайн критикува DNC за публикуване, изтриване на длъжността „Мениджър на проекти на трета страна“

Кандидатът за президент на Зелената партия Longshot Джил Щайн разкритикува Националния комитет на Демократическата партия за издание и по-късно заличаване на работа за наблюдаване на претенденти от трети страни. 

„ Уау. @TheDemocrats разгласиха – по-късно изтриха – работа за „ Мениджър на плана на трета страна “, с цел да проникне в тяхната конкуренция и да откри способи да ни в профил от гласуването “, написа Стайн на Twitter. петък. „ Така ли „ избавят демокрацията “? “ 

Fox News Digital се опита да щракне върху обявата за работа в LinkedIn, само че тя към този момент не беше дейна от неделя. 

Екранна фотография за обявата за работа „ Мениджър на планове на самостоятелни и трети страни “, споделена от Щайн, изброява отговорностите като „ събиране на информация на място, с цел да осведоми нашата цялостна оценка на ландшафта на самостоятелни претенденти и претенденти от трети страни “. 

Това събиране „ на място “ включва информиране на DNC по отношение на „ прогрес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР