„Републиканци за България“ обяви официално водачите си на листи по

...
„Републиканци за България“ обяви официално водачите си на листи по
Коментари Харесай

Отцепилият се от ГЕРБ депутат ще води листа при Цветан Цветанов

„ Републиканци за България “ разгласи публично водачите си на листи по места. Съобщаването на имената съответства с отцепването на един народен представител от ПГ на ГЕРБ.

Владислав Тошков Николов напуща партията, разгласи на днешното пленарно съвещание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя прочете на депутатите писмото на сътрудника им, в което той се афишира за самостоятелен народен представител.

Владислав Николов е депутат от Плевен, икономист е. Въпреки че не е измежду най-активните в Народното събрание, той не е народен представител за първи път. Името му незабавно се появи в листата на Цветан Цветанов – той ще е лидер на 15-ти МИР Плевен. Николов обаче не е единственият забавен лидер.

Парламентарната му сътрудничка Надя Бонева също е отпред на листа – в 11-ти МИР Ловеч, прецизира tribune.bg. В столичния 26-и МИР отпред в Чавдар Маринов, уволнен от Десислава Танева зам.-министър, който е бил уволняван и от Държавен фонд „ Земеделие “ преди този момент. В Монтана води Пенка Пенкова, някогашната кметица на Лом, а в Пазарджик – кадър на АБВ. Става дума за Атанас Шопов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР