Най-голямата организация за застъпничество на ЛГБТ в нацията, GLAAD, издаде

...
Най-голямата организация за застъпничество на ЛГБТ в нацията, GLAAD, издаде
Коментари Харесай

ЛГБТ група се захваща с обръщението на Chiefs kicker в католическия колеж: `Погрешно и опасно`

Най-голямата организация за покровителство на ЛГБТ в нацията, GLAAD, издаде инспекция на обстоятелствата на речта на Харисън Бъткър при встъпването в частен католически храм лицей предходната седмица, заявявайки, че обръщението на трикратния победител в Super Bowl е изпълнено с „ неправилни и рискови изказвания “, даже предполагайки, че ритащият не е в крайник с папа Франциск.

„ Канзас Сити Встъпителната тирада на играча на Чийфс Харисън Бъткър беше освен очевидна неточност, тя беше неточна, зле осведомена и извънредно не в крайник с американците по отношение на прайда, ЛГБТК хората и дамите “, сподели в изказване изпълнителният шеф на GLAAD Сара Кейт Елис.

даже в Бенедиктинския лицей в Канзас, Бъткър насърчи завършващите дами да прегърнат специалностите си, като майчинството, в бъдещето си и също нападна „ смъртоносния грях като прайд, на който е отдаден цялостен месец “ спрямо „ същинска, съсредоточена върху Бога горделивост, която си сътрудничи със Светия Дух, с цел да Го популяризира. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР