Манифестацията е тенденциозна практика, която буквално канализира нашите желания в

...
Манифестацията е тенденциозна практика, която буквално канализира нашите желания в
Коментари Харесай

Какво са позитивните манифестации и как да ги използваме

Манифестацията е тенденциозна процедура, която безусловно канализира нашите стремежи в положителни мисли за бъдещето.

Позитивните митинги съставляват процедура на фокусиране върху позитивни мисли и утвърждения за да се привлекат мечтаните резултати в живота. Този способ, постоянно обвързван със Закона на привличането, допуска, че позитивното мислене и вярването в личните качества могат да преобразят действителността и да доведат до триумф и благоденствие.

Ето какво съставляват позитивните митинги и по какъв начин да ги употребявате:

Основи на позитивните митинги

Позитивните митинги се базират на концепцията, че нашите мисли и страсти имат силата да оформят нашата действителност. Според тази идея, когато се фокусираме върху положителни мисли и вярвания, ние привличаме положителни събития и условия в живота си. Тази процедура постоянно включва потреблението на утвърждения – къси, позитивни фрази, които се повтарят постоянно, с цел да се укрепи вярването в тях. Например, утвърждението „ Аз съм сполучлив и кадърен “ може да помогне на човек да построи убеденост и мотивация.

Ползи от позитивните митинги

 Какво са позитивните митинги и по какъв начин да ги използваме

Позитивните митинги могат да имат голям брой изгоди за психологичното и прочувственото здраве. Те оказват помощ за понижаване на напрежението и тревогата, като насочват вниманието към позитивни аспекти на живота и укрепват възприятието за надзор и самонадеяност. Освен това, те могат да подобрят настроението и общото благоденствие, като предизвикват оптимистичен взор върху бъдещето. В дълготраен проект, практикуването на положителни митинги може да докара до по-голяма резистентност и дарба за справяне с провокации.

Как да използваме позитивните митинги

За да използваме дейно позитивните митинги, е значимо да следваме няколко основни стъпки. Първо, би трябвало да определим ясни и съответни цели, които желаеме да реализираме. Тези цели би трябвало да бъдат дефинирани положително и в сегашно време, да вземем за пример „ Аз съм здрав и деятелен “ вместо „ Искам да бъда здрав “.

Второ, е значимо да пресъздаваме постигането на тези цели, като си представяме по какъв начин се усещаме и какъв е животът ни откакто сме ги постигнали. Визуализацията оказва помощ за подсилване на вярата в нашите качества и за привличане на мечтаните резултати. Много постоянно позитивните митинги могат да бъдат илюстрирани със фотоси, които в най-голяма степен се приближават до мечтаната обстановка.

Постоянство и процедура

 Позитивни митинги

Позитивните митинги изискват неизменност и постоянна процедура. Ежедневното повторение на утвърждения и визуализации оказва помощ за създаване на нови мисловни привички и подсилване на вярата в постижимостта на нашите цели. Също по този начин е значимо да бъдем търпеливи и да продължаваме да имаме вяра в процеса, даже когато не виждаме незабавни резултати. Постепенно, с времето, позитивните митинги могат да доведат до обилни промени в нашия живот.

Примери за положителни митинги

Примери за положителни митинги могат да включват утвърждения като:

- Аз привличам триумф и обилие в живота си;

- Аз съм обичан и ценен;

- Всеки ден ставам по-силен и по-уверен.

Тези утвърждения могат да бъдат приспособени съгласно персоналните цели и стремежи на всеки човек. Важно е те да бъдат дефинирани по метод, който резонира с нас и ни въодушевява.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР