Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете гласност на

...
Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете гласност на
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов и Кирил Петков искаха да пенсионират Борисов. Иванов да стане президент, Асен Василев премиер

Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете публичност на всичко, което се случва, да не се замете под килима. Не знам в България сигурно не се е случвало, в Европа не съм чувал да има подобен колосален скандал и то кавги след кавги.

Тези хора са обраснали с кешове, влачения, пудели – злокобна работа. Така ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява в Народното събрание публикуваните записи, в които водачите на ПП-ДБ приказват за „ кеш “, съобщи БЛИЦ.

На журналистически въпрос за поддръжката, която държавното управление на Денков получи от Движение за права и свободи Пеевски разяснява: „ Ние сме подкрепили България да има постоянно държавно управление, за което и не скърбя, само че в никакъв случай не сме знаели какво се случва и какво вършат тези хора. “

Това, което видяхме е чудовищно и българските жители видяха къде са техните пари. Техните пари са влачени от контрабанда и складирани. Бившият им вътрешен министър – Бойко Рашков, видяхте по какъв начин е гулял, по какъв начин пудели са му носили кешовете, до него са седели пудели. Другата група си приказват, че имат доста кеш, милион и половин, който би трябвало да го „ оправят “ – чудовищно, възмути се Пеевски.

Това кой какъв ще бъде го вземат решение хората, подсети ръководителят на Движение за права и свободи във връзка изказванията на Асен Василев, че Пеевски желал да бъде министър-председател.

Но за Асен Василев, в наличието на господин Йордан Цонев, персонално ме е молил да го подкрепим да бъде вицепремиер, разкри Делян Пеевски.

Асен Василев мечтаеше за това, да не е просто един министър, с цел да може да ръководи дейно, съгласно неговите думи. Неговата съкровена фантазия е да стане министър председател и след Мария Габриел, на идната ротация да бъде махнат Денков и той да стане министър председател, сподели Пеевски.

Това са думи, зад които аз заставам!, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

Запитан дали Василев е желал поддръжката на Движение за права и свободи с цел да стане министър председател, Пеевски удостовери: „ С наша поддръжка, несъмнено. И предлагашеи ние да имаме министри, даже да имаме вицепремиер, да ги разширят на четири. Да има и от Движение за права и свободи вицепремиер, всичко това му е отказано. Мечтите им на тях са единствено за власт. “

Председателят на Движение за права и свободи разкри пред медиите, че се е срещнал с Христо Иванов след многократни настоявания на заместникът му Йордан Цонев. Още преди да стане този парламент Христо Иванов доста от дълго време желае да контактува с Движение за права и свободи, изясни Пеевски.

„ Една година господин Цонев ме убеждаваше да го приема, а аз не искам да поддържам връзка с Христо Иванов, тъй като знам неговите обвързаности с олигарха Иво Прокопиев. Той е едно прокси, простоняма лична воля този човек. Но Цонев една година ме убеждава да приказвам с него “, описа Пеевски.

Искам да ви опиша още нещо, зад което седнал съм, а господин Цонев е очевидец. Христо Иванов сподели „ аз желая да бъда президент, нуждая се от поддръжката на Движение за права и свободи по тази причина. Важно е да унищожавам Политическа партия и да бъда единствен водач на дясното. След това да мога да стана президент, предлагам, господин Пеевски – вие да бъдете министър председател “, разкри Делян Пеевски.

Важната цел на Христо Иванов е да пенсионира Борисов, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

Делян Пеевски разкри, че предлагането да бъде пенсиониран Борисов е било на Христо Иванов и Кирил Петков. На Борисов да му се откри някакъв пост в Европа ли, някъде на остров, както предлагаха преди този момент. Разбраха, че на остров не може. Но се пробваха в този сюжет да ме кооперират и мене, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи.

Той посочи, че такива диалози са се водили през 9-те месеца, в които Движение за права и свободи, ПП-ДБ и ГЕРБ управляваха дружно.

Тази оферта не беше един път, аз я споделих и на господин Борисов - по какъв начин желаят да го пенсионират, по тази причина му споделям и през днешния ден: в случай че той счита да ръководи в миналото с тези пуделчета, и те му драскат на вратата в Банкя - да знае, че те носят зестра доста - каруци кеш, предизвести ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР