Режисьорът Баз Лурман, чийто филм Елвис беше представен на кинофестивала

...
Режисьорът Баз Лурман, чийто филм Елвис беше представен на кинофестивала
Коментари Харесай

Режисьорът на Елвис: Реакцията на семейство Пресли е най-страхотният отзив в живота ми

Режисьорът Баз Лурман, чийто филм " Елвис " беше показан на кинофестивала в Кан, окачестви реакцията на фамилията на Пресли като най-страхотния отзвук в живота си, написа life.dir.bg.

Продукцията разказва над 20 години от живота на Краля на рокендрола, поставяйки във фокуса връзките сред Краля на рокендрола, изигран от Остин Бътлър, и неговия мистериозен управител полковник Том Паркър (в ролята Том Ханкс).

" Членовете на фамилията считат, че биографичният филм отразява " човечността на мъжа ", показа Лурман.

Режисьорът не пропусна да спомене и реакцията на Присила Пресли, някогашната брачна половинка на именития реализатор: " Тя сподели " Ако брачният партньор ми беше тук през днешния ден, щеше да го огледа в очите и да каже " По дяволите, ти си аз ".



Остин Бътлър, който се превъплъщава в облика на артиста, споделя, че през последните две години животът му е бил " на пауза " за всичко останало. Актьорът изяснява, че е паднал в заешката дупка на вманиачаването, захващайки се с плана с нереалистични упования. Той е считал, че в случай че се потруди крепко, лицето му ще замязя на това на Краля, предава Българска телеграфна агенция. Бътлър оприличава този метод с визитата на музей на восъчните фигури. Актьорът в последна сметка е осъзнал, че значимото в действителност е душата да излезе нескрито.



Внучката на Елвис Пресли, Райли Киоу, която показа режисьорския си дебют " Бойно пони " в Кан, съобщи на собствен ред, че съгласно нея Баз Лурман е приключил " невероятна работа ", разказвайки тяхната фамилна история.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР