Развитието на Интернет и технологиите даде практически неограничени възможности за

...
Развитието на Интернет и технологиите даде практически неограничени възможности за
Коментари Харесай

Пет неща, които вече правим основно онлайн

Развитието на Интернет и технологиите даде на практика неограничени благоприятни условия за преместване на доста аспекти от нашия живот в цифровото пространство. 

От до подаване на данъчна декларация - пред необятния онлайн океан от информация няма невъзможни цели. За някои от дейностите даже и към този момент не се замисляме, а непосредствено отваряме уеб страницата или мобилното приложение и след няколко клика към този момент имаме стремежи резултат. Ето и няколко образеца. 
-->
Пазаруване онлайн

Няма по какъв начин да не стартираме от най-популярната сфера. Интернет търговията процъфтява, а компаниите, които се диверсифицират към нея - от ден на ден и повече. Пандемията принуди даже някои от най-големите международни марки да разработят още по-гъста логистична мрежа, тъй че да доближават безпроблемно до крайния клиент. За нас като консуматори това пък значи по-богат избор и по-конкурентни цени.

Забавление посредством YouTube, обществени мрежи и стрийминг платформи

Телевизията и радиото изрично отстъпват позиции за сметка на другите обществени мрежи и стрийминг платформи за музика, филми и сериали, които разрешават на хората да управляват наличието, което доближава до тях, и да го персонализират.

Комуникиране посредством приложения

Комуникацията също фрапантно се промени в резултат на Интернет и технологиите. Вече можем да поддържаме връзка с близки и другари от другия завършек на света изцяло гратис по приложения като Viber и Messenger, а отдалечената работа принуди голям брой фрагменти да се срещнат от близко със Zoom и Гугъл Meets.

Плащане на сметки и прилагане на мобилно (онлайн) банкиране

Плащането на сметки също стана бързо и елементарно, като доста от по-големите компании за телекомуникации и битови сметки се обвързаха с банките, с цел да предложат на крайния консуматор опцията да заплаща несъмнено и безпроблемно.

Преминаване на курс

Много хора избират да подобрят квалификациите си, като се запишат на онлайн курс по език или съответна професионална сфера. Това им разрешава да се развиват професионално с по-ниски разноски и за по-кратко време. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР